Tek tüpün tıkalı olması ve laporaskopi

X

xxxnezo

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi xxxnezo
slm bayanlar ben hsg rahim flimi çektiridm tek tüpüm tıkalı çıktı dr laporaskopi yapalım dedi baloncuk oluşmus su toplamiş dedi 1 kurtaj olmsutum daha önce acaba diyorum sonramı oldu 1 yıldırda hamile kalamıyodum laopraskopiden sonra hemen hamile kalan varmı bu konudaki tecrübelerinizi almak istiyorum çok ihtiyacım var çok yoruldum bu konularda sevgiler deli gibi hergün hastanelerdeyim...

• Konu Sahibi xxxnezo
lütfen bayanlar tecrübesi olan yokmu acaba çok ihtiyacım var sevgiler...

• Konu Sahibi xxxnezo
merhaba,
bende rahim filmi çektirdiğimde sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrenmiştim, dr um hemen laporoskopi demişti, ben olmamıştım ( çünkü bir çok dr a gittim , herkes farklı farklı şeyler söylemişti) ancak filmi çektirdikten 3 ay sonra ben hamile kaldım ama maalesef sış gebelik oldu. çünkü tüp kapalı olduğu için gebelik rahime ulaşamamış ve tüpde gelişmeye başlamıştı, sonunda tüp çok hasar görmüştü ve alındı.
şu an tek tüpüm var, geçen yine hsg çektirdim, ço şükür o sağlammış, yeni bir dr la tanıştım çok ümitlendirdi beni, 4-5 sonra regl olucam, ikinci günü gidip tedaviye başlıycam.
bu arada laporoskopiyi her dr yapamaz, sana eğer kara verirsen sana önerebileceğim 2 dr var.
sevgiler
sormak istediğin birşey olursa özelde yaz lütfen

• Konu Sahibi xxxnezo
ben varım canım rahim filmimde 2 tüpümde tıkalı çıktı laparoskopi oldum fakat ameliyatta hiçbir problem olmadığı ortaya çıktı her iki tüpte açıkmış ama hemen ertesi ay hamile kaldım. 19 ay sonra gerçi bu 19 ay içinde bi kimyasal gebelikte yaşadım.. bence erteleme çok basit bi operasyon hemen yaptır..

• Konu Sahibi xxxnezo
bende laparoskopi oldum gecen agustos ayinda(hamile kalamiyordum..kist vardi yumurtaligimda..ameliyat esnasinda sag yumurtaligimin calismadigini sol yumurtaliginda sadece %80 calistigini görmüsler..bu durum cok üzdü beni .. az da olsa sansim var ama beklemek cok kötü mafoldumben simdi hamile kalmayi bekliyorum bende :Saruboceq:

• Konu Sahibi xxxnezo
geçen ay laporoskopi ve histereskopi oldum.temiz çıktı.hamile kalma ihtimali bu işlemler sonrası değişir miiii

• Konu Sahibi xxxnezo
bayanlar hepinize tek tek tşk. ederim yaptırmaya karar verdim birde benim rahim ters tek tüple hamile kalmam çok zor bakalım ne çıkacak laparaskopide gerçi zamaan kaybetmeden tüp bebek deniyecegim yaşım 38 hızla geçiyor zamanda sevgiler...

• Konu Sahibi xxxnezo
slm tecrübesi olan yokmu paylaşırsa sevinirim benim için umut olur hem tşk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…