tek tüpü açık olup hamile kalanlar varmı

msjı yeni gördüm aradan bir ay geçmiş ama yinede yazmak istedim.belki biraz umut olur.beni eltim ve dayımın kızı tek tüp kapalı olduğu halde normal yoldan hamile kaldılar.tek tüpte bu olabilirmiş.ya ben napayım benim iki tüp tıkalı.allah sanada normal gebelik nasip etsin inş.

yazdıgın içn sagol ben kimse yok zannettim inşallah seninde tüm isteyenlerinde Rabbim dua
larını kabul eder be çokümitsiz ve mutsuzum çünkü fmf hastasıyım ütün olumsuzluklar var inede Rabbime isyan etmiyorum muhakkak bir b ildigi vardır hoşçakal

ececim üzülme bak benım iki tüpümde tıkalıydı amelıyat oldum acılmadı tüp bebek dediler bazı kürler kullandım ve Allaha şükür şuan 2.5 aylık hamıleyım hemde normal yoldan senın tek tüpün varsa daha yuksek hamıle kalma sansın

Ececiğim çok yakın bir arkadaşımın yaşadığı dış gebelik sonucu tek tüpü alındı sonra ilk denemesinde hamile kaldı şimdi 7 aylık hamile sakın moralini bozma inşallah sen de bebişini kucağına alacaksın.

mrb aycanisa canim hamileligin hayirli olsun.ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.benimde tek tüpüm kapali gecen ay tüp bebek yaptirdik malesef sonuc negatv sen hangi kürleri yaptin canim bizimle burda paylasirsan sevinirim ben sogan ve incir kürü yapmistim yine olmadi

Merhaba acaba aranızda tek tüpü kapalı olup tüp bebek yapmadan ilaçla veya diger yöntemlerle hamile kalan varmı yazarmısınız.

kardeşim benim de tek tüpüm kapalı çıkmıştı rahim filminde ,ama hamile kaldım doğal yollarla,gerçi başka sebeblerde düştü bebeğim ama,yani demek istediğim eger kısmeetinizde anne olmak varsa olursunuz inş ümidinizi yitirmeyin emi?

merhaba hamile olmana çok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende hayıt ve ada çayı içiyorum sen neler yapmıştın dr. tüpün birikapalı deyince üzüldüm şimdi daha iyiyim ilk şoku atlattım Allahtan ümit kesilmez tedavi olacagım sende kendine ve bebegne dikkat et hoşçakal

merhaba geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar hamile olursun inşallah biraz anlatırmısın rahim filmindenmi ögrendin nasıl hamile kaldın film çekiminden sonra gebe kalanlar oluyormuş hoşçakal görüşmek üzere a.s.

merhaba
tekrarlayan düşükleri araştırıyordu dr ,rahim filmi istedi ve orda belli oldu,hamile kalmamda bir sorun yokta bebek durmuyor bendede,bakalım hayırlısı inş,Allah isteyenlere nasip etsin ne diyelim

merhaba
tekrarlayan düşükleri araştırıyordu dr ,rahim filmi istedi ve orda belli oldu,hamile kalmamda bir sorun yokta bebek durmuyor bendede,bakalım hayırlısı inş,Allah isteyenlere nasip etsin ne diyelim

merhaba gulsima rahim kuvvetlendiren kürler var istersen ada çayı ve hayıt tohumunu araştır faydasını gören çok kişi var hoşçakal

ben papatya kaynattım buharında oturdum maydanoz süt buharında oturdum adacayı yagı var onu ve viks kullandım vajınaya koyuyorsun.brokolı kürü içtim kaplıcaya gıttım sıcak suyun faydası olabılır

merhaba yeni yılını kutlar sana saglıklı mutlu bir yıl geçirmeni dilerim inşallah bebeginle çok mutlu yıllar geçirirsin Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin aycanisa zamanın varsa biraz yaptıgın kürleri anlatırmısın herkese yol göstermiş ve bilgi sahibi olmamızı saglarsın bu kürleri ameliyattan sonramı yaptın adetin kaçıncı günü ve kaç gün yapılıyor kürlerden sonramı hamile kaldın viks nasıl uyguladın çok sordum kusura bakma bunları cevaplarsan sevinirim çogu hamile kalınca yazmıyor dilerim sen yazarsın hoşçakal

sagol canım iyi dileklerin için
amelıyttan sonra uyguladım hepsini
papatya aldım aktardan 5 litre suya koydum kaynattım temiz bir kovanın içine koyup belime battaniye sarıp üzerinde oturdum adteın 5.günü yaptım yumurtlama gününe kadar gün asırı maydanoz buharıda aynen yapılıypr 1 litre süte 1 demett maydanoz

adacayı yagını pamuga batırıp sargı bezine sardım gece yatarken vajinaya koydum sabaha kadar durdu buda adetin beşinci günü yumurtlama gününe kadar gün aşırı vikste aynı sekılde kullanılıyor ama hepsini aynı ay içinde deneme bir ay birini yap diger ay birini yaparsın
200 gr brokoliyi yarım litre suda 5 dk hasladım sabah aksam suyunu içtim ibrahım saracogluna mail atmıstım tüplerim tıkalı diye bana bu kürü önerdi sende sitesnden mail atabılırsın 2-3 gün içinde cevap gelıyor
adetten sonra yine kaplıcaya gittim termal suda faydalı oluyor sıcak ya birde en önemlisi Allaha cok dua ettim 500 yasın okutuyordum bitirmeden hamile oldugumu ögrendim
inşallah en kısa zamanda bebegıne kavusursun sende :Saruboceq:

Son düzenleme:
adacayı içiyormussun ama hamıle kalmak isteyen bayanların adacayından uzak durmalarının gerektıgını biliyorum ben

merhaba cevap yazdıgın için sagol ben geçen ay ve bu ay hayıt tohumu çayı her gün 2 bardak birde adetin ilk haftası ada çayı içtim geçen ay olumsuz bu ay bakalım ne olacak ada çayı rahimi kuvvetlendiriyormuş bilmyorum kendimce birşeyler yapıyorum sende kendine ilk 3ay çok dikkat et saglıklı bir hamilelik diliyorum hoşçakal görüşmek üzere

cnm yaa kürleri yazarmısın tüp bebek olmadan kalmak istiyorumm

tüpleri tıkalı olan arkadaşlar ne yapıyorsunuz kimseden ses çıkmıyor...benim de bir tüp hasarlı diğerinde yapışıklık varmış lap ta açılmaya çalışılmış ama dr tüp bebek diyor....bakalım bende başlıyorum kürlere.bir süredir soğan kürü içiyordum.şimdi brokoli kürü ve adaçayı tamponuna başlayacağım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim...

kullandığın nasıl bir kür inşallah görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…