- Konu Sahibi ECE_ESKICI
-
yazdıgın içn sagol ben kimse yok zannettim inşallah seninde tüm isteyenlerinde Rabbim duamsjı yeni gördüm aradan bir ay geçmiş ama yinede yazmak istedim.belki biraz umut olur.beni eltim ve dayımın kızı tek tüp kapalı olduğu halde normal yoldan hamile kaldılar.tek tüpte bu olabilirmiş.ya ben napayım benim iki tüp tıkalı.allah sanada normal gebelik nasip etsin inş.
ececim üzülme bak benım iki tüpümde tıkalıydı amelıyat oldum acılmadı tüp bebek dediler bazı kürler kullandım ve Allaha şükür şuan 2.5 aylık hamıleyım hemde normal yoldan senın tek tüpün varsa daha yuksek hamıle kalma sansın
Merhaba acaba aranızda tek tüpü kapalı olup tüp bebek yapmadan ilaçla veya diger yöntemlerle hamile kalan varmı yazarmısınız.
ececim üzülme bak benım iki tüpümde tıkalıydı amelıyat oldum acılmadı tüp bebek dediler bazı kürler kullandım ve Allaha şükür şuan 2.5 aylık hamıleyım hemde normal yoldan senın tek tüpün varsa daha yuksek hamıle kalma sansın
merhaba
tekrarlayan düşükleri araştırıyordu dr ,rahim filmi istedi ve orda belli oldu,hamile kalmamda bir sorun yokta bebek durmuyor bendede,bakalım hayırlısı inş,Allah isteyenlere nasip etsin ne diyelim
mrb aycanisa canim hamileligin hayirli olsun.ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.benimde tek tüpüm kapali gecen ay tüp bebek yaptirdik malesef sonuc negatv sen hangi kürleri yaptin canim bizimle burda paylasirsan sevinirim ben sogan ve incir kürü yapmistim yine olmadi
ben papatya kaynattım buharında oturdum maydanoz süt buharında oturdum adacayı yagı var onu ve viks kullandım vajınaya koyuyorsun.brokolı kürü içtim kaplıcaya gıttım sıcak suyun faydası olabılır
merhaba yeni yılını kutlar sana saglıklı mutlu bir yıl geçirmeni dilerim inşallah bebeginle çok mutlu yıllar geçirirsin Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin aycanisa zamanın varsa biraz yaptıgın kürleri anlatırmısın herkese yol göstermiş ve bilgi sahibi olmamızı saglarsın bu kürleri ameliyattan sonramı yaptın adetin kaçıncı günü ve kaç gün yapılıyor kürlerden sonramı hamile kaldın viks nasıl uyguladın çok sordum kusura bakma bunları cevaplarsan sevinirim çogu hamile kalınca yazmıyor dilerim sen yazarsın hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?