Tek tüpü açık olanlar

Merhaba Cevat Bayrak hocaya nasıl ulaştınız acaba benimde sağ tüp Total okludedir yazıyor raporda

Merhaba Cevat Bayrak hocaya nasıl ulaştınız acaba benimde sağ tüp Total okludedir yazıyor raporda
Merhaba Cevat bayrak bey dün bana işlemi de uyguladı. İki kez görüştük çok iyi bir doktor kesinlikle
Öncesinde de ecomari aradım bana mail adresi verdiler o mail adresine bilgilerinizle birlikte rahim filmi fotoğrafı gönderiyorsunuz. Cevat bey bakıyor eğer açılabilecek şekildeyse kendisi arayip bilgi veriyor gelin diyor bana o şekilde oldu.
Hatta benim sol tüp kapalı denilmişti gel açarız dedi gittim rahim filmi sırasında bir bakmış ki tuplerim açık. Meğer daha önce yanlış çekilmiş rahim filmi boşuna uzulmusum.

Çok teşekkür ederim yarın ilk isim aramak olacak yaşım 35 daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum inşallah açılabilir benimki

Çok teşekkür ederim yarın ilk isim aramak olacak yaşım 35 daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum inşallah açılabilir benimki

Evet yarın arayın zaten hemen rahim filmi fotoğrafı isterler Cevat bey de sürekli mailleri kontrol ediyor hemen dönüş yapıyor yarın sabah atarsanız aynı gün bile dönüş yapabilir ben de merak ettim şimdi bakalım ne diyecek size.
Benim de yaşım 30. İki yıldır istiyoruz çocuk ama olmuyor maalesef. Hep hüsran...

kızlar benimde sağ tüpümde sıvı geçişi olmadı doktorum tıkalı olabilir dedi bende sorun oluyor mu dedım hamıle kalamadım çünkü rahim filmini tekrarlasak mı ki

kızlar benimde sağ tüpümde sıvı geçişi olmadı doktorum tıkalı olabilir dedi bende sorun oluyor mu dedım hamıle kalamadım çünkü rahim filmini tekrarlasak mı ki
Tekrarlamanizi tavsiye ederim.
Benim de sol tüp tıkalı dediler.
Şişli'de Cevat Bayrak hocaya gittim tüpü açtırmak için. Tüpün zaten açıktı dedi.
Ya yanlış çekildi ilkinde ya da rahim filminde açıldı.doktora göre de rahim filminde açıldı.
Şu an iki tüpüm de açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…