Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bende kalırımTek tüple hamile kalan çok duydum. İyi bir dra takip olun
26 yaşındayım canım doktor 4 ay klomen tedavisi verdi olmazsa Tüp Bebek dediİnşallah. Yaşınız 35 üstü ise Dr tüp bebek diyorsa maddi sorun yoksa bi an önce yaptırın derim
Canım sonuç neMerhaba bendede sol hidrosalpenks + 6 cm çikolata kisti vardi. Ameliyat olacağım günden 3 gün önce beta degerim yüksek çıktı 18 çıktı 2 gün sonra 37 oldu doktor gebelik var dedi. şimdi yarın tekrar kan verecegim
2 gün sonra baktirdigim 97ydi doktorum tekrar baktirmana gerek yok dedi ama içim rahat etmedi , bugün baktırdım 4 gün geçti üzerinden 670 olmuş doktor cuma günü keseyi görebileceğimiz söyledi kısmetse.Canım sonuç ne
Allah saşğlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde sol tüpte hidrosalpenks vardı. Laparoskopik cerrahi ile sol tüp alındı. Doktor kendiliğinden hamlie kalacaksın tüp bebeğe gerek yok dedi. Üzerinden 9 ay geçti halâ bi hamilelik oluşmadı. Sizlerin ekstra kullandığı bir şeyler var mıydı acaba2 gün sonra baktirdigim 97ydi doktorum tekrar baktirmana gerek yok dedi ama içim rahat etmedi , bugün baktırdım 4 gün geçti üzerinden 670 olmuş doktor cuma günü keseyi görebileceğimiz söyledi kısmetse.
Hiç bir şey kullanmadım ekstra ama kafam çok rahatti gebelik olduğu ay zaten bu ay ameliyat olacağım ondan sonraki süreç iyi ilerler inşallah diye düşünüyordum hiç gebelikle alakalı bir şey düşünmüyordum o ay , normalde her ay test yapardım beklerdim daha adet günüm gelmeden. Kısmet birazda ama kafanin dolulugunun çok etkilediğini düşünüyorum. Güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim çokAllah saşğlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde sol tüpte hidrosalpenks vardı. Laparoskopik cerrahi ile sol tüp alındı. Doktor kendiliğinden hamlie kalacaksın tüp bebeğe gerek yok dedi. Üzerinden 9 ay geçti halâ bi hamilelik oluşmadı. Sizlerin ekstra kullandığı bir şeyler var mıydı acaba
merhaba amelıyatınızı nerede hangı doktora oldunuzHiç bir şey kullanmadım ekstra ama kafam çok rahatti gebelik olduğu ay zaten bu ay ameliyat olacağım ondan sonraki süreç iyi ilerler inşallah diye düşünüyordum hiç gebelikle alakalı bir şey düşünmüyordum o ay , normalde her ay test yapardım beklerdim daha adet günüm gelmeden. Kısmet birazda ama kafanin dolulugunun çok etkilediğini düşünüyorum. Güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim çok
Ameliyati olamadım çünkü 2 gün kala gebelik öğrendik. Ama doktor çok iyiydi bezmialem üni doç Dr Taha takmazmerhaba amelıyatınızı nerede hangı doktora oldunuz
nasıl gıdebılırım vakıf hastanesı dımı burasıAmeliyati olamadım çünkü 2 gün kala gebelik öğrendik. Ama doktor çok iyiydi bezmialem üni doç Dr Taha takmaz
Kendisi şuan bahçelievler medicalpark geçtinasıl gıdebılırım vakıf hastanesı dımı burası