- 13 Haziran 2024
- 178
- 41
- 31
Peki kaç sene olmadı tüp bebeğe geçmen nedeniniz neydiEvet canım ikisi de açık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kaç sene olmadı tüp bebeğe geçmen nedeniniz neydiEvet canım ikisi de açık
Canım 1 senedir deniyoruz. Doğal yolla olacağına inanıyorum açıkçası çok da acelem yok :) 1 sene daha beklemek istiyoruzPeki kaç sene olmadı tüp bebeğe geçmen nedeniniz neydi
Anladım canım yolun açık olsunCanım 1 senedir deniyoruz. Doğal yolla olacağına inanıyorum açıkçası çok da acelem yok :) 1 sene daha beklemek istiyoruz
Merhaba,çok geçmeden tekrar hamile kalmıştı demossiniz ya o da mo tüp bebekle yineHastanede gide gele tanıdığım biri oldu. Kızın tek tüpü vardı yaşı da sanırım 35 civarlarında, tüp bebekle bir kez hamile kaldı ama sonra düşük yaptı kürtaj oldu. O sıra tedaviyi bırakmıştım 3-4 ay sonra gittiğimde kız tekrardan hamileydi ve 1-2 ay öncesi gördüm doğumu yakındı:) Doğal yolla ne kadar sürede olur bilmem ama tüp bebekle nasipte varsa oluyor. Üstelik kız çok süre geçmeden tekrar hamile kalmıştı.
Canım birsey sorucam peki tikali olan tüpünü alalım dedi mi tüp bebek oncesiSiz bilirsiniz yine de ama aşılama + tüp bebek ekstra masraf bence. Yok tüpüm alınmadı, hatta ben açılması gerekir mi diye sorduğumda doktorum hiç gerek yok demişti.
Evet canım tekrar tüp bebekle hamile kalmış. Kontrollere geliyordu o şekilde gördüm. Nasip işte vakti geldiyse olur. Kürtaj olduğu zaman çok üzülüyordu çok ağlıyordu. Nasipte ikinciyi kucağına almak varmışMerhaba,çok geçmeden tekrar hamile kalmıştı demossiniz ya o da mo tüp bebekle yine
Evet canim benim Allah razı olsun cevapların icinEvet canım tekrar tüp bebekle hamile kalmış. Kontrollere geliyordu o şekilde gördüm. Nasip işte vakti geldiyse olur. Kürtaj olduğu zaman çok üzülüyordu çok ağlıyordu. Nasipte ikinciyi kucağına almak varmış
Canım birsey sorucam peki tikali olan tüpünü alalım dedi mi tüp bebek oncesi
Evet doğru tuplerle işleri uok ve açılan da tikaniyormus yine zaten diye okumuştum. Evet sıvı birikmesi olursa alıyorlarmış benimkisinde okluzyon yaziyor tamamen tikaliymis ve sıvı falan demiyor ama enfeksiyon var demek icindeHayır demedi, ben açacak mıyız diye sorduğumda “neden açalım ki işimiz yok onunla” demişti doktorum. Ancak sıvı falan yok benim tüpümde, sıvı birikmesi falan olursa alıyorlarmış sanırım öyle okumuştum.
Ben varim.Aranızda tek tüple doğal yoldan ve ya tüp bebekle hamile kalan var mı
Peki ne kadar süre beklediniz de tupe gectjnjz ve doğal yoldan olan ne kadar zaman sonra oldu acaba 🏵Ben varim.
Biricisi tüp ikinci de doğal oldu.
Evet doğru tuplerle işleri uok ve açılan da tikaniyormus yine zaten diye okumuştum. Evet sıvı birikmesi olursa alıyorlarmış benimkisinde okluzyon yaziyor tamamen tikaliymis ve sıvı falan demiyor ama enfeksiyon var demek icinde
Hemen gectik cünkü bastan beri biliyorduk. 30 yasindaydim zaman kayb etmek istemedik. 9. Tüp bebek denemsinde kizimiz oldu elhamdülillah. 37 yasinda anne oldum. 39 yasinda da ikinci kizim dogdu. Hamile olduğumu anlamamistim bile.Peki ne kadar süre beklediniz de tupe gectjnjz ve doğal yoldan olan ne kadar zaman sonra oldu acaba 🏵
Tamamdır canimBi bakayım e nabızdan benimkisi görünüyor mu, terimleri hiç bilmiyorum
Ben de 31 yaşındayım oyuzden ben de tupe geçmek istiyorum bir aşılama sonrasi sonrasi Allah kerim aminnn çok sagolun evet Rabbjm büyüktürHemen gectik cünkü bastan beri biliyorduk. 30 yasindaydim zaman kayb etmek istemedik. 9. Tüp bebek denemsinde kizimiz oldu elhamdülillah. 37 yasinda anne oldum. 39 yasinda da ikinci kizim dogdu. Hamile olduğumu anlamamistim bile.
Nasip kismet .... Rabbim ol deyince oluyor elhamdülillah. Pes etmemek lazim. Insallah siz de en kısa zamanda anne olursunuz.
Bence doğal yolla deneyin derim. Ben de 31 yaşındayım dış gebelik sonrası 6 ay bekledim korunmasız ilişkiye başladığımdan 5 ay sonra doğal yollarla hamile kaldımAnladım canım ozaman beklemeden tüp bebeğe geçeyim ben asolamadan sonra yas 31 cunku
Teşekkür ederimBence doğal yolla deneyin derim. Ben de 31 yaşındayım dış gebelik sonrası 6 ay bekledim korunmasız ilişkiye başladığımdan 5 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım