- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
Slm arkadaşlar ben bi yıl önce dış gebelik geçirdim ve allahım korudu canımı bağışladı son dakika acil ameliyat oldum iç kanama olmuş ve kanım neredeyse zehirlemisdi beni .. bu psikolojik çöküntü nun üste bi yıl ara verdik ve bu ay gebe kaldım fakat yine hüsran la bitti. Söyleki adetimin gecikmesinden bi gün sonra test yaptım pozitif çıktı iki gün sonra yani 3 üncü gününde Dr gittim kan tahlili için ve negatif çıktı , dünya başıma yıkıldı zaten 3 saat sonra büyük bi sanciyla adet oldum meğer kimyasal gebelik geçirmişim .. allah inananlarla şükür ediyorum ki eve doğal yollardan hamile kalabiliyorum ama umudum tükeniyor.. bu talihsiz olay çok taze şuan adetimin ikinci gunundeyim ve bidahaki ay tekrar denemek istiyoruz ovulasion testi yardimiyla.. arkadaşlar sizlere sorum şu benim gibi tek tüplü olupta iki ay ard arda hamile kalan varmı? Çünkü duyduğuma göre her ay bi yumurta çatlıyor benim sağ tüpüm yok yani geçen ay sol yumurtalık çatlayıp hamile kaldıysam bu ay sağ yumurtam çatlaması lazım ama orda tüp yok olmaz dio lar ..bazıları da olmayan tüpün işini olan tüp yapio dio lar.. nolur bilgisi olan cevap versin.. şimdiden tsk