Tek tüp ve hamilelik sorunsalı

Teletabiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
722
564
103
39
merhaba arkadaşlar
Kısaca hikayemi anlatıp benzer deneyimli arkadaşlardan tecrübe paylaşımı rica ediyorım:(
3 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. İlk senenin sonunda çikolata kisti amelyatı olmuştum. Sonrasında 2 tüp bebek denemesi ve malesef olumsuz. En son araştırarak bulduğumz bir doktor ile histereskopi için karar verdik. Amelyat sonunda rahmimde şekil bozukluğu olduğu, bağırsağmla yapışık ve her ilisinin de duvara yapıştığını, arka kısımda 4 irili ufaklı miyomum olduğu, ve en önemlisi kist amelyatımda sol tüpümün hasar gördüğü ve almak zorunda kaldığını öğrendik. Şuan rahmimde şekil düzelsin diye bir balon var ,4gün sonunda çıkarılacakmış sanırım. Moralim doğal olarak çok bozuldu. Doktorum ilk aşamada benim sağlığımın önemli olduğunu, 3-4 ay rahmimin toparlanması içersinin iyileşmesi gerektiğini söyledi. Çocuk konusunda şimdilik muallak ama elimizden geleni yapacağız tabiki dedi. Sağ tüpümde de kist varmış ama bir deformasyon olmaması için dokunmamış doktorum. Yumurtlamam da zaten çok iyi değildi, bu süreçte vitamin verdi kullanmam için.
Var mı benzer deneyim yaşayanınız arkadaşlar, sanırım moral bulmak istiyorum:(

Back