Tek tüp ile gebelik

Derya12344

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
623
216
23
İki ay önce rahim üstten perdeli diye histeroskopi oldum doktorum buyuk bir alan temizledik, 6 ay çok önemli doğal yolla gebe kalabilirsin kalamazsan 6 ay sonra gel hormon tedavisine başlayalım gibi bir şey dedi. Rahim filminde tek tüp kapalıydı, histeroskopide de acmadilar. İki aydır kafayı yemek üzereyim kaldım kalıcam kalabilir miyim diye uzun süredir de istiyorum. Ultrasonda pcos görünüm var demişti ama amh 3.39 yaşım 28. İnolac kullanıyorum+omega3. Dua etmekten başka ne yapabilirim? Yumurtlama dönemi sonrası resmen kafayı yicek gibi oluyorum. Ovulasyon testi de kullanıyorum. Bu şekilde gebe kalan var mı ? Artık ümidimi kaybediyorum olmucak herhalde diyorum

İki ay önce rahim üstten perdeli diye histeroskopi oldum doktorum buyuk bir alan temizledik, 6 ay çok önemli doğal yolla gebe kalabilirsin kalamazsan 6 ay sonra gel hormon tedavisine başlayalım gibi bir şey dedi. Rahim filminde tek tüp kapalıydı, histeroskopide de acmadilar. İki aydır kafayı yemek üzereyim kaldım kalıcam kalabilir miyim diye uzun süredir de istiyorum. Ultrasonda pcos görünüm var demişti ama amh 3.39 yaşım 28. İnolac kullanıyorum+omega3. Dua etmekten başka ne yapabilirim? Yumurtlama dönemi sonrası resmen kafayı yicek gibi oluyorum. Ovulasyon testi de kullanıyorum. Bu şekilde gebe kalan var mı ? Artık ümidimi kaybediyorum olmucak herhalde diyorum
Aynı yaştayız ve ikimiz de tek tüplüyüz canım sıkıntı etme kendine ben tek tüpüm dış gebelikten ötürü alındı ama sonra ki ay hamile kaldım o da boş gebelik oldu stres yapma Histereskopi sonrası doğal kalırsın bende de pkos var

Canım benim de sol tüpüm tıkalı. Bi düşük sonrası hsg çekimi ile anladık. Bebek için calışmalara başladıktan 6 şu sonra hamile kaldım. İlk gebelik 30 yaşında 2. Gebelikte ise 31 yaşındaydım hamile kalınca. 34 yasında da 3 . Gebelik oldu. Şu an hamileyim. Hiç üzme kendini o zamanını bekliyordur.

Benim sağ tüpüm yok. Sol tüpüm için geçen sene hsg çektirdim açıktı. Bu sene sağ tarafta çikolata kisti olduğu ortaya çıktı tıkanabilir sol tüp tekrar hsg çektirin dediler. Tam hsg için hazırlanıyordum ki hamile olduğumu öğrendim. Su an 7 haftalık hamileyim. Hem tek tüpüm olmadigi için hem de çikolata kistim olduğu için gebe kalma ihtimalim %20'ye kadar düşmüştü ama nasibin önünde ne durabilir ki ☺️ Allah o bebegi size nasip ettiyse zaten olacak, sadece zamanına bırakın. Ben de isyan ediyordum sorun üstüne sorun diye sonuç olarak daha da katlanıyordu sorunlar. Ne zamanki teslimiyet gösterdim ve bekledim işte o zaman oldu. Rabbim isteyen ve layığıyla bakabilecek herkese nasip etsin 🤲🏻☺️

Back