Tek tek sorunları dinleyelim .....

Telden girdiğim içinmi çarşaf çarşaf reklam geliyor yaaa.. Sayfayı bir açıyorum karşımda ibrahim aşkar, abi kesilip biçilecek yerim kalmadı, ben sayfada gezine cem. .birde albüm ayarlarında takip ettiklerim ve takip edenler var onuda anlamadım.. Eskiden arkadaşı ekle vardı. İkimizde birbirimizi takip ediyorduk otomatikman, şimdi nasıl oluyor anlamadım

Düzenleme geçici(!) olarak kaldırılmıştır. Ufak bir eksiği daha var onu da düzeltip aktif edeceğiz. 30 dakika güncelleme yapmanız yazım hatalarını düzeltmeniz için uygun bir süre değil mi ?

"Rapor Et" yani ; kötü içerik bildir butonun ismi "K.İ.B." olarak değiştirilmiştir.
Lütfen gereksiz yere kullanmayınız, gereksiz yere kullananlar bir bilet ücretinin 10 katı ile cezalandırılacaktır.

1 bilet ücretinin 1o katı nedir ??

birde hangi koşullarda kib yapabileceğiz ?

birde banlama ne zaman gelecek

bugüne kadar ki yazdıklarımız ceza alacakmı ?

Düzenleme geçici(!) olarak kaldırılmıştır. Ufak bir eksiği daha var onu da düzeltip aktif edeceğiz. 30 dakika güncelleme yapmanız yazım hatalarını düzeltmeniz için uygun bir süre değil mi ?
30 dk yeterli ama suanda yok

"Rapor Et" yani ; kötü içerik bildir butonun ismi "K.İ.B." olarak değiştirilmiştir.
Lütfen gereksiz yere kullanmayınız, gereksiz yere kullananlar bir bilet ücretinin 10 katı ile cezalandırılacaktır.

heh Kazen;
yorum yaparken biçimlendirme seçenekleri var ya hanii albümle beraber o seçeneklerin sonuna iki kutucuk eklenmiş
ınsert an albüm ve ınsert a photo/video yazıyor
ve orda medium boy ekleme var
ama nasıl ekleniyor bilgisayardan ekleme yapılmıyormu o seçeneklerle ?
sende taktın orta boy foto eklemeye demeyin lütfen magdurumda magudurum

nasıl düzenledin cnm ..
dün vardı bugun düzenle yok topikte ..

Düzenle butonu vardı ben de düzenledim.

Bakalım şu an var mı.

Tabi ki uygun. Sınırsız olduğu zaman üyeler aylar önceki yorumlarını siliyorlardı. Konu içeriği silindiği zaman takip etmek kolay olur sizler için ama yorumda öyle değil.

Albümü aktif ettiğimde bana bunu yeniden gösterir misiniz ?

Altta da kim var kim yok görebilseydik belki daha kolay alışabilirdik yeni sisteme.

30 dk. yeterli, ideal süre
sadece açtığımız konulardaki ilk mesajı sınırsız düzenleyebilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…