Tek tek sorunları dinleyelim .....

ben bütün dükkanları kapattırcam. yaktım gemılerı

Eklenti kodu seklinde cikiyor aslinda fazla yer kaplamamasi acisindan daha iyi olmus.
işte bu durum bit pazarı açısından sıkıntı oluyor alıntı yaparak kalan ürünleri güncellemek büyük nimetti bizim için o kadar ürün kimse tek tek tıklayıp bakmaz fotolar büyük atılınca da çok yer kaplıyor küçük atılınca da kimse açıp bakmıyor..
Kazen hassas bi konu dedi bu foto meselesi güvenlik açısından uğraşıyolarmış bakalım düzelecekmi

cıkmıyormus..bir de alıntı yaptıgımız uzun bi mesajın tamamı gozukmuyor ya...
"Genisletmek icin tikla" var alintilanan mesaj penceresinin altinda ona tiklayinca aciliyor...
Bence alintilama pencerelerinin bu sekilde olmasi iyi olmus, 500 paragraflik bir konuya iki cumle yazmak icin alintiliyordu insanlar, sayfanin altina in allah in sinir bozucu oluyordu, boyle daha derli toplu olmus...
Bir de geri kapansa aslinda daha iyi

Ay evet ya..alıntı yaparak guncelliyoduk..cidden kabus gibi olur boyle kalırsa..ama yine de foto ekleme seysini sevdim ben

bunu söyleyen oldu mu bilmiyorum ama online forum takip sistemi daha aktif olmamızı sağlıyordu
takipten ötürü daha kolay oluyordu
genel olarak sevmedim bu sistemi
diğer sitedeki gibi kolaylıklar sağlanırsa bildirimlerin sol alttan görünmesi, bildirimler sekmesinden her şeyi kontrol etmek güzel olmuş
fakat açtığımız konuları kaybettik mesela onu nasıl yapıcaz???

bunu söyleyen oldu mu bilmiyorum ama online forum takip sistemi daha aktif olmamızı sağlıyordu
diğer sitedeki gibi kolaylıklar sağlanırsa bildirimlerin sol alttan görünmesi, bildirimler sekmesinden her şeyi kontrol etmek güzel olmuş

Açılan konular kaybolmadı, profiline gir, hakkında yazısını tıkla, altta yazdığın mesajlar ve açtığın konular var istediğini tıklayıp görüntüleyebilirsin

aaaa kaç tane yollamış yazdığımı
ilk yolla dediğimde error veriyordu diye denemiştim üstelik

Açılan konular kaybolmadı, profiline gir, hakkında yazısını tıkla, altta yazdığın mesajlar ve açtığın konular var istediğini tıklayıp görüntüleyebilirsin

Yukarıda forumlar var oraya tıklayınca yeni mesajlar diyor. O da forum takip gibi bir şey.

Albümü bulup deneyebilir misiniz ?

Bakalım kim bulacak ilk : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…