Tek tek sorunları dinleyelim .....

Ben de eski sistemdeki cevap sayısına tıklayınca üyelerin yazdığı cevapları görebilme özelliğini istiyorum.

Evet o da olmalı bence de .
Ayrıca konuyu kaç kişi okudu , şu anda kimler , kaç kişi okuyor onlarda olmalı .

Ismimizi tıklayınca " Beslemeler " diye bir seçenek çıkıyor . :KK13:

Son düzenleme:
Bir de ben önceden link vererek üyeleri yorumuma yönlendirebilirdim. Mesela 3. sayfadaki 5. yorum bana ait diyelim, o yorumdayken linki aldığım zaman ve link olarak paylaştığım zaman linke tıklandığında otomatikman o yoruma yönlenirdi. Şimdi öyle yapsam da konudaki ilk yorum çıkıyor karşıma.

Eskiden konunun altında kimler konuya bakıyorsa yazıyordu, bu mümkün mü tekrardan ??

Mesajlarina gidersen ordaki link post u da icerdigi icin direk o mesaja gider ama topigin linkini verirsen ilk sayfaya gider. Eksiklikler zamanla duzelecektir. Bak smiley lerimiz gelmis bile.

Benndenedim siz yazınca linki verilen sayfa açılıyor :KK13:

Oley :KK26::KK26::KK26::KK26::KK26::KK26:

smileyların eklendiğini görünce ben ;

:KK38::KK38::KK38::KK38::KK38::KK38::KK38::KK38:

En Büyük BJKEn Büyük FB:KK10::KK13::KK18::KK2::KK21::KK26::KK27::KK32::KK38::KK40::KK41::KK7:

Annniiimm özlemişim kuzucukları.

Mesajlarina gidersen ordaki link post u da icerdigi icin direk o mesaja gider ama topigin linkini verirsen ilk sayfaya gider. Eksiklikler zamanla duzelecektir. Bak smiley lerimiz gelmis bile.

Tamamdır o zaman öyle yaparım canım sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…