Henuz albumler duzenlenmedi,yani su anda yok :)Günaydın kızlar :)
Albümlere nerden bakabileceğiz ben bulamadımda
Merhaba forum takip nerede ben göremiyor muyum. Yardımcı olursanız sevinirim.
ya eskı smıleyler cok daha ıyıydı bızı anlatıyordu mımıklerımızı herseyımızı bunları hıc begenmedım ayrıca eskıden genel forum takıp dıye bırsey vardı hooppp herseyı takıplıyorduk sımdı goremıyoruz
solda üstte yeni mesajlar var ordan görebiliyosunya eskı smıleyler cok daha ıyıydı bızı anlatıyordu mımıklerımızı herseyımızı bunları hıc begenmedım ayrıca eskıden genel forum takıp dıye bırsey vardı hooppp herseyı takıplıyorduk sımdı goremıyoruz
Hımm teşekkürler :)Henuz albumler duzenlenmedi,yani su anda yok :)
Kesinlikle duzelecektir, onlar basit isler :)Hımm teşekkürler :)
smiler avatarlarda düzelir umarımm
Damloooooooooooooooooo
LilliiiiiiiiDamloooooooooooooooooo
Napıon laa damlooooLilliiiiiiii
Tatilimi yaptım tekrar iş başı sen napiyon canimmNapıon laa damloooo
vazgeçerler dimi geri gleir sitemiz bu site biizm değil beğen butonu gisdince bile ayakalnan bi halkız biz şimdi elinde en büyük kk yazan smilly koymak siterdim mesela smiller gelir tasarım gelir onlara takılmayın diyosunuz ya yarın tatile çıkıyorum 1 hafta sonra dönücem lütfen geri dönmüş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sitemizzzzzzzzzzzz
Bende tatilimi yaptım dün iş başı yaptım :/Tatilimi yaptım tekrar iş başı sen napiyon canimm
Site değişik olmuş
Eksiklerde giderilirse fena değil güzel aslında amaBende tatilimi yaptım dün iş başı yaptım :/
Ewett değişmişş bayağı, alışcaz mecburrr
Ay ne bilim ben daha çözemedimya karışık geliyor banaEksiklerde giderilirse fena değil güzel aslında ama
Evet banada karışık geldi ama zamanla düzelir diye düşünüyorumAy ne bilim ben daha çözemedimya karışık geliyor bana
Tatile nereye gittin. Ben izmir çeşme taraflarındaydım..Evet banada karışık geldi ama zamanla düzelir diye düşünüyorum
baktım ama karışık geldi biraz bazı özellikleri sevdim dediğim gibi eksikliklerde düzeltilirse süper olur
Kapadokya :) sonra tekrar bursaya ve kuzenle vakit geçirdimTatile nereye gittin. Ben izmir çeşme taraflarındaydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?