Tek tek sorunları dinleyelim .....

Şuan çalışılıyor .Özellikle mobil ve telefondan daha rahat kullanmak üzere düzenlemeler yapılıyor.

Bu çok iyi gerçekten sevindim. Uygulamayı kullanmayı seviyorum. Fakat Zırt Pırt Uygulama kapatıyor kendını.
Yorum yazarken Kadınlar Klubu Durduruldu Deyip Yorumumda Gidiyor. Resim eklemek zaten zor oluyor. Resim Ekleyip aralara yazı yazılmıyor ( Açıklama Şeklinde)
Yazı tipleri mevcut değil.. Umarım bunlar düzelir.. İyi geceler.

Şuan çalışılıyor .Özellikle mobil ve telefondan daha rahat kullanmak üzere düzenlemeler yapılıyor.

Bu çok iyi gerçekten sevindim. Uygulamayı kullanmayı seviyorum. Fakat Zırt Pırt Uygulama kapatıyor kendını.
Yorum yazarken Kadınlar Klubu Durduruldu Deyip Yorumumda Gidiyor. Resim eklemek zaten zor oluyor. Resim Ekleyip aralara yazı yazılmıyor ( Açıklama Şeklinde)
Yazı tipleri mevcut değil.. Umarım bunlar düzelir.. İyi geceler.

Beklemenizi öneriyorum

Canım hepimiz sabırsızlıkla öğrenmeye çalışıyoruz:)Diğer tarafta alışkın olduğumuz herşeyi istiyoruz ama burda daha yeni daha iyi özelliklere sahip olacağız biraz sabırla sonucu bekleyelim
Aynen canim, hatta ben sevdim hep soyledim, biraz kurcalamak lazim sadece, bir de eksiklik talep varsa toplu halde iletmek lazim, digeri geri kalmisti, bu cok daha hizli ve kullanisli

Ben az konuşurum , sen çok anla...

açtıgım konular hangı cehennemde acaba şuan
kaç gundur bır görüşemedık kendılerıyle.

itiraf ediyorum siteyi ilk açtıgımda baktım imza ekleniyordu ekledim bende hemen açıklıktan faydalanıp
pro değilim geri almayın imzamıııııııııı

Imzam görünmüyormu cepten göremiyorum ben reklam var :/

Sayın Bibibella
Cep telefonunu yan çevirirmisin ? Alan küçüldüğü zaman imzalar yok oluyor. Yer kaplamasın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…