Tek tek sorunları dinleyelim .....

Benimde prıfilimde bi yazılar varBana avatarla ilgili gibi geldi:)

Son düzenleme:
Yorgun hissettiğimde dinlenmek için girerdim eski sisteme, şimdi yorulduğum için çıkıyorum.
Site içinde manevra yapamıyorum, kalıyorum öylece bir konunun içinde.
. .

Son düzenleme:
ben bişeyi anlamadım bu profilime girince profil mesajları yok yazıyor o nasıl bi mesaj ki yok

Üye online mı , değil mi nasıl anlaşılıyor ?
Ifadeler nerede , bulamadım .
Konuyu o sırada kaç kişi kimler okuyor göremiyorum .

Telden çözmeye çalışıyorum .

Ayy çok sevimli. :)

Bir de konularımı aratınca konular görünmüyor, sadece en son yazdığım konu görünüyor ama konularımı sitede hala yerinde, kayboldu sandım bir an. Bir de mesajlarımı arattığımda taa 2012deki mesajlarım çıktı karşıma çok güldüm .D

Zamanla düzelir ama ya bizler biraz aceleciyiz sanırım.

Düzeldi ya. Yalnız bu mesaj aratma sistemi öncekinden güzel, eskisinde sadece 7 sayfaya kadar görebiliyorduk eski mesajları bunda sanırım sınırsız.

İnanamıyorum ya! Sitede yazdığım bütün mesajları gösterecek bana neredeyse. Bakın siz de yapın çok şaşıracaksınız.

Yukarıda, sağ üst köşede nickinizin yazdığı yere tıklamadan tutun, avatarınızın sağında profiliniz yazan yere tıklayın

Hakkında ya tıladığınızda altta ''

Bakın ben çok sevdiğim bir özelliği buldum bile. Böyle güzel şeyleri farkettikçe seveceğiz bu şeklini. Mecbur alışacağız zaten, hangi birimiz daha önceki geçişte eski sistemi hatırlıyor. O zaman da çok söylenmiştik ama sonradan unutuldu bile.

işte bu mükemmel olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…