• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek alınan yemek takımı

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar merhaba;

Ben gündelik yemek takımı tek tek parçalar halinde almayı düşünüyorum. Ama nerden nasıl alınır bilmiyorum. Daha doğrusu hangi markalar bu tarz tek tek satar bilen var mı aranızda? Bu tarz tekli satılan modellerde çok fazla alternatif yok ama varsa bildiğiniz marka ya da model bana yardımcı olur musunuz?

kütahya porselende var sanırım

Evet Kütahya porselende var, bir de dün gittiğim Karaca mağazasında gördüm. Karaca'da da tek tek satılıyormuş :)

porland da tek tek satıyor, hatta ben kahvaltı setimi o şekilde aldım. iki takımında şuan %30 indirim var ;)

Evet kesinlikle Porland diyecektim, tek tek alıp takım yapmak için ideal.
Hatta istanbuldaysanız Beykentteki mağazasına uğrayın muhakkak.
4-5 takımım var, olmasaydı ben de istiyordum oradan bişeyler
Bir de Hisarın fabrikasında böyle satış varmış,
kayınvalidem yapmış oradan bi takım kafasına uygun olan modellerle.

İstanbul da olsaydım giderdim mutlaka ama ben antalyadayım. Burda da araştırıcam porland ve kütahya porselen mağazaları. Eğer antalya iiçin önerileriz varsa onları da alabilirirm. Teşekür ederim kızlar çok sağolun:)

Evet kesinlikle Porland diyecektim, tek tek alıp takım yapmak için ideal.
Hatta istanbuldaysanız Beykentteki mağazasına uğrayın muhakkak.
4-5 takımım var, olmasaydı ben de istiyordum oradan bişeyler
Bir de Hisarın fabrikasında böyle satış varmış,
kayınvalidem yapmış oradan bi takım kafasına uygun olan modellerle.

Tabakcanak diye bir site var orada kendi takımını kendin oluşturabiliyorsun denedim kızlar porlandın ve güralın ve portrra markasının çok şık ürünleri var :))

Back
X