cok hoslar canim
Allah tamamina erdirsin, bir omur boyu mutlu olun
evet canım görünüyor
çok güzel ömür boyu hiç çıkmasın parmağından :)
Evet canım geniş yüzüklerin kullanımı biraz zor oluyo diye duymuştum ben de..Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah :Saruboceq:
Offf babam yüzünden ben sadece uzaktan bakıcam herhalde böyle şeylere senağlama darısı tüm sevenlerin başına inşallah....
güzelmiş mutluluklar....
hayrola tatlım baban istemiyor mu yoksa :gitme:
sorma canım yaa o kadar kötü ki :1no2: kendim buldum diye saçma sapan bir sürü bahaneler üretti ve şu anda olayı tamamen kapattı sanki hiç ben evlenmek istediğimi söylememişim gibi davranıyo, sanki hiç o olay yaşanmamış gibi.. senağlama işin en kötü yanı ise babama söyleyene kadar annem tam destek veriyordu bana ama babamın baskısından korkup şu anda tamamen onun tarafına geçti ve bana ayrıl demeye başladıklava: yaklaşık iki senedir beraberiz sevgilimle ve kimseyle bu mutluluğu bulamadım hatta ailemin yanında bile.... Offf sanırım son çare kendimiz nikahı kıyıcaz... Yaa anlamıyorum ben, tamam, aileler herşeyin en iyisini bilir daha tecrübelidirler ama başımdan geçenleri kime anlatsam onları haksız görüyo ve kesinlikle ayrılma diyorlar... Ne yapıcam yaa senağlama
Akşam akşam içinizi kararttım sanırım kusuruma bakmayın olur mu ama öyle doldum ki anlatamam ohaoldumsmile :çok üzgünüm:
güle güle kullanın çok güzel
Çok güzelmiş canım güle güle kullan,
ömürboyu mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin a.s.
cnm çok güzel güle güle kullanın mutluluğunuz bozulmasın hiç
Sağlıklı Günlerde kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?