• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek taşım ve alyanslarımız :))

MyHoS

♥ oğLum YAMAN'ım ♥
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
4.111
5
156
38
Tekirdağ
Eki Görüntüle 42629 (zen pırlanta)

doğum günümde harika bir süpriz yapmıştı aşkım ve süprizin sonunda harika bi evlilik teklifi...unutulmaz bi geceydi :asigim:

Eki Görüntüle 42627

Eki Görüntüle 42628 (koçak gold)

bunlar da alyanslarımız benimkinde tam tur taş var onunki ise sade bayılarak takıyorum çok şık duruyor ama kullanış açısından pek sağlıklı değil geniş yüzük bunu da söylemeden geçemiycem :utangac:

Eklentiler

• $yüzüklerimiz.jpg
    $yüzüklerimiz.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 128
  • $koçak goldd.jpg
    $koçak goldd.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 43
evet canım görünüyor

çok güzel ömür boyu hiç çıkmasın parmağından :)

Evet canım geniş yüzüklerin kullanımı biraz zor oluyo diye duymuştum ben de..Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah :Saruboceq:

Offf babam yüzünden ben sadece uzaktan bakıcam herhalde böyle şeylere senağlama darısı tüm sevenlerin başına inşallah....

Evet canım geniş yüzüklerin kullanımı biraz zor oluyo diye duymuştum ben de..Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah :Saruboceq:

Offf babam yüzünden ben sadece uzaktan bakıcam herhalde böyle şeylere senağlama darısı tüm sevenlerin başına inşallah....

hayrola tatlım baban istemiyor mu yoksa :gitme:

hayrola tatlım baban istemiyor mu yoksa :gitme:

sorma canım yaa o kadar kötü ki :1no2: kendim buldum diye saçma sapan bir sürü bahaneler üretti ve şu anda olayı tamamen kapattı sanki hiç ben evlenmek istediğimi söylememişim gibi davranıyo, sanki hiç o olay yaşanmamış gibi.. senağlama işin en kötü yanı ise babama söyleyene kadar annem tam destek veriyordu bana ama babamın baskısından korkup şu anda tamamen onun tarafına geçti ve bana ayrıl demeye başladı :oklava: yaklaşık iki senedir beraberiz sevgilimle ve kimseyle bu mutluluğu bulamadım hatta ailemin yanında bile.... Offf sanırım son çare kendimiz nikahı kıyıcaz... Yaa anlamıyorum ben, tamam, aileler herşeyin en iyisini bilir daha tecrübelidirler ama başımdan geçenleri kime anlatsam onları haksız görüyo ve kesinlikle ayrılma diyorlar... Ne yapıcam yaa senağlama

Akşam akşam içinizi kararttım sanırım kusuruma bakmayın olur mu ama öyle doldum ki anlatamam ohaoldumsmile :çok üzgünüm:

sorma canım yaa o kadar kötü ki :1no2: kendim buldum diye saçma sapan bir sürü bahaneler üretti ve şu anda olayı tamamen kapattı sanki hiç ben evlenmek istediğimi söylememişim gibi davranıyo, sanki hiç o olay yaşanmamış gibi.. senağlama işin en kötü yanı ise babama söyleyene kadar annem tam destek veriyordu bana ama babamın baskısından korkup şu anda tamamen onun tarafına geçti ve bana ayrıl demeye başladı :oklava: yaklaşık iki senedir beraberiz sevgilimle ve kimseyle bu mutluluğu bulamadım hatta ailemin yanında bile.... Offf sanırım son çare kendimiz nikahı kıyıcaz... Yaa anlamıyorum ben, tamam, aileler herşeyin en iyisini bilir daha tecrübelidirler ama başımdan geçenleri kime anlatsam onları haksız görüyo ve kesinlikle ayrılma diyorlar... Ne yapıcam yaa senağlama

Akşam akşam içinizi kararttım sanırım kusuruma bakmayın olur mu ama öyle doldum ki anlatamam ohaoldumsmile :çok üzgünüm:

kendim buldum diye bahaneler ettiler demişsin canım da hangi devirde yaşıyoruz anlamadım evleneceğin kişiyi onlar mı secmeliydi doğrusu bu mu ki kafamçokkarıştı

bazen aileleri anlamakta zorluk çekiyorum allah kolaylık versiz size canım erkek arkadaşından eminsen sonuna kadar güveniyorsan ilişkine sahip çık ama şu da bi gerçek ki aileni karşına aldığın zaman da mutsuz olursun sabırlı davranarak orta yolu bulun derim ne olursa olsun ailemiz bizim en büyük varlığımız kaydirigubbakcemile5

Çok güzelmiş canım güle güle kullan,
ömürboyu mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin a.s. :nazar:

Back