• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek taşım nasıl olmuş ?

orjinali gayet başarılı ama kuyumcu becerememiş.. karışık ve göz yorucu duruyor.. keşke orjinale sadık kalsaymışsınız nacizane fikrim ... birde gündelik kullanınca küçük yüzük bile çok yıpranıyor..dikkate alınmalı bu durum..

orjinali diye bunu yapmış zaten sanırım :43: adam beğenmediğiniz bişey olursa gönderin yapayım demiş ama geri göndersem mi ki, tamamen baştan yapması gerek ama dimi. yani şurasını şöyle yap diye tarif edemem ki çok kolay bi model değil çünkü :44:

orjinali diye bunu yapmış zaten sanırım :43: adam beğenmediğiniz bişey olursa gönderin yapayım demiş ama geri göndersem mi ki, tamamen baştan yapması gerek ama dimi. yani şurasını şöyle yap diye tarif edemem ki çok kolay bi model değil çünkü :44:

bunu "tektaş" diye takma.

gerçekten adi duruyo,r resimdenmidir bilemem:26:

taşlı yüzükleri severim ama bana çok karışık geldi beğenmedim özellikle büyük taşın yanındakileri çözemedim onlarda mı taş eriyen telin suyunu oraya dökmüşlerde şekil oluşturmaya çalışmışlar gibi duruyo

Canım bu sitedeki bayanların samimiyetine güveniyorum ben ve bende elimden geldiğince karşımdaki samimi arkadaşımmış gibi objektif yazılar yazmaya çalışıyorum.

Ben de yüzüğünü beğenmedim. Pek tek taş gibi durmuyor, daha çok normal taşlı yüzük gibi. Eğer o maksatla kullanılacaksa takılabilir ama alyansla kullanılamaz diye düşünüyorum. İkisi birleşince çok büyük bir görüntü olur gibime geldi ki parmakların kısa olmamasına rağmen. Gayet uzun ve zarif ellerin var bence çünkü:)

Tek taşı gösteren yüzüğün sadeliğidir demişti bana çok yakınımız bir kuyumcu. Benim fikrime göre de öyle.

Ama burada önemli olan senin fikrin. Sen beğendin, içine sindiyse kim ne derse boş.

Sen beğendi isen içine sindiyse sıkıntı yok.. kullanacak olan sensin açıkcası..
Ama ben tektaşta sade ve şık olandan yanayım..

Back