Tek taşı geri vermeli miyim?

iliski bitmis gitmis, yurekten atesler sonmus, zihinden ismi silinmis.... yuzugu geri verseniz nolur vermeseniz nolur??? zaten sadece ikinizin arasinda bir hediyeymis. lafi olmaz onun.
ben olsam vermezdim. bu yuzugu verirken de mecbur muhattap olunacak, ya sahsen ya da birileri vasitasiyla. bence gereksiz bunlar. ister dursun ister cope atin. ama ona vermeyin. o da belirtmis zaten geri vermemenizi.

Niye atıldıki söz,sevgili iken tek taş aldığına göre,sevgili iken iyi anlaşıyordunuz sanırım??Sorun aileler deme please ???

onun ailesinin çok soğuk olması bir yana biz de sürekli kavga etmeye başlamıştık zaten, anlaşamıyorduk, aynı dili konuşamadığımızı birbirimizi anlamadğımızı farkettik...

Ben olsam weririmm...
Madem hediyelerin hepsini werdinn tek taşıda wermelisinn...

hediyeleri ona vermedim, tek birini bile vermedim hepsini çöpe attım.

tek taşı da geri vermemeye karar verdim, tekrardan -başkasını araya koyarak da olsa- iletişime geçmek istemiyorum bittiyse tam bitsin artık bir iletişimimiz kalmasın. ne yapacağım hakkında bir fikrim yok şu an ama zaten yüzük kutumda duruyor aklıma bile gelmiyor çoğu zaman, iyice değersizlestiğinde karar verirm ne yapacağıma.

Back