Tek taşı geri vermeli miyim?

sihona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
57
1
36
İstanbul
sözü attık, bana hediye ettiği şeyleri attım, onun bende kalan eşyalarını da geri verdim, söz yüzüğnü de verdim çünkü içinde onun adı yazıyordu ama tek taşı bana hediye almıştı geri istemedi ben de vermedm. hatta söz yüzüğünü falan da istememişti ama ben annesi falan bişey der dedikodu çıkmasın diye geri gönderdim. tek taşı da vermelimiydim sizce?

düzeltme/ekleme: tek taş sözde takılmadı daha sevgiliyken bana hediye etmişti. çok pahalı gösterişli bir şey değil yani maddiyatından vermiyorum diye anlaşılmasın. sadece bana aldığı tüm hediyeleri attım tek taş da bir hediyeydi ve hiç bir hediyeyi geri vermeyince onu da vermedim. ailesinin bu yüzükten haberi yok, hatta "annemlere yüzükten bahsetme" demişti geldiklerinde. ben de vermeme gerek olmadığını dşündüm. "hiç bir hediyeyi geri istemiyorum yüzükleri de sakın gönderme yoksa hakkımı helal etmem" demişti ama söz yüzüğünü gönderdim sadece.o da laf çıkmasın diye

Son düzenleme:
Ya aslında cok zor bu durum allah yardımcın olsun bende olsam verırdım cunku baktıkca uzulurdum bırde sevıyorsan hala unutmadıysan senın ıcın zor olur canım ver gerı :(((

vermeliydin tabikide sonuçta o da ondan kalan bişey..kıyamadın mı vermeye?

kızlar eksik yazmışım, tek taş sözde takılmadı daha sevgiliyken bana hediye etmişti. çok pahalı gösterişli bir şey değil yani maddiyatından vermiyorum diye anlaşılmasın. sadece bana aldığı tüm hediyeleri attım tek taş da bir hediyeydi ve hiç bir hediyeyi geri vermeyince onu da vermedim. ailesinin bu yüzükten haberi yok, hatta "annemlere yüzükten bahsetme" demişti geldiklerinde. ben de vermeme gerek olmadığını dşündüm. "hiç bir hediyeyi geri istemiyorum yüzükleri de sakın gönderme yoksa hakkımı helal etmem" demişti ama söz yüzüğünü gönderdim sadece.o da laf çıkmasın diye

Ya aslında cok zor bu durum allah yardımcın olsun bende olsam verırdım cunku baktıkca uzulurdum bırde sevıyorsan hala unutmadıysan senın ıcın zor olur canım ver gerı :(((

teşekkür ederim canım...
Allah tekrarını yaşatmaz inşallah böyle bir durumun ve size de yaşatmasın inşallah......

Niye atıldıki söz,sevgili iken tek taş aldığına göre,sevgili iken iyi anlaşıyordunuz sanırım??Sorun aileler deme please ???

bence ona ait herseyi attın veya gönderdiysen bence tektasıda ya at yada gönder kalmasın

kizlar yanlis okuyorsunuz..., SÖZDE TAKILMADI ; SEVGILIYKEN TEKTASI HEDIYE ETTI; VE ANNEMLERIN HABERI YOK BU SANA OLAN BIR HEDIYEM DEMIS OGLAN.!!!

bence hediye oldugu icin kalsin sende..., ailesinin haberi yok cünkü yani siz sevgiliyken sana hediye almis ondan bisey olmaz sanirim..., ama olurda ailesi pis cikarsa ve dirdiririr altini deserse oglum sen bu kiza hediye almissin o tektasi niye geri vermedi diye dedikodu yaparlarsa orasini bilemicem canim..., yani aracilikla tekrar barisma imkaniniz yokmu??, eyer gercekten tamamen bittiyse ve sen onu sildiysen ozaman tektasi da tutmanin anlami yok yani sonucta onu takacak degilsin sanirim??..., ama söyle bakarsan dedigim gibi yani sonucta sana HEDIYE etmis.. ayni hesap sana telefon almis olsa hediye onudami geri vercen söz bozuldu diye?? hayir!! yani bence kalsin yaa ne olacak.. bosver :),... keske bozulmasaydi canim hakkinda hayirlisi...

kızlar eksik yazmışım, tek taş sözde takılmadı daha sevgiliyken bana hediye etmişti. çok pahalı gösterişli bir şey değil yani maddiyatından vermiyorum diye anlaşılmasın. sadece bana aldığı tüm hediyeleri attım tek taş da bir hediyeydi ve hiç bir hediyeyi geri vermeyince onu da vermedim. ailesinin bu yüzükten haberi yok, hatta "annemlere yüzükten bahsetme" demişti geldiklerinde. ben de vermeme gerek olmadığını dşündüm. "hiç bir hediyeyi geri istemiyorum yüzükleri de sakın gönderme yoksa hakkımı helal etmem" demişti ama söz yüzüğünü gönderdim sadece.o da laf çıkmasın diye

zemuszemus göndermeyeceksin

bence annesine yolla tektaşı :)
böylece haberi olmadan oğlunun tek taş aldığınıda görmüş olur

oğlan annelerine gıcığımmmm :)

hediye de olsa ben verirdim.hakkımı helal etmiyorum demekle olmaz bu işler. ayırlmışsın tek taşı boşver,gönder

Ben olsam weririmm...
Madem hediyelerin hepsini werdinn tek taşıda wermelisinn...

canım sende kalması sureklı onu hatırlatacak...

yarın obur gun hayatına bırı gırdıgınde senın ıcın zor olacak

ona vermıyorsanda at gıtsı bence...

İçim verme der aslında, ilk etapta vermemen taraftarıyım ama nasılsa çocuğu tamamen unutacaksın en gec bir iki sene içinde çoktan unutmuş olursun o tek taş yüzük de sana durmadan onu hatırlatır o zaman zaten bu ne böyle durmadan hatırlıyorum çok gereksiz diye düşünür yüzüğü fırlatır atarsın, o yüzden şimdiden ver kurtul. Nasılsa 2 gün sonra değeri sıfırlanıcak o taşın,

Ama ilerde satar yerim falan diyorsan sakla bir kız arkadaşım öyle yaptığını söylemişti, sattım yedim kredi kartlarımı ödedim demişti garip ve saçma bir durum ama o memnundu yaptığından.

Ver gitsin onun aldığı hiç bir şey kalmasın sende çünkü alınanlar onu hatırlatır hem yok yere üzülürsün boşver sevgiliyken ya da değil vermen en mantıklısı bu mendil bile olsa en küçük bir şeyi kalmasın.

Back