- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
- Konu Sahibi kuzusununzuzusu
Henüz karar verememiş olmakla beraber beğendiğim tek taşları burada paylaşıp,fikirlerinizi almak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aslında ben tek taşları sevmiyordum verragio tasarımlarını görene kadar:) kesinlikle sade bir model istemiyorum sanırım o yüzden tak takacağım,yada yanına bir 5 taş ile kullanabilirim. denerken o şekilde deniyorum,alyansla beraber gerçekten çok abartılı duruyorlar:)
Kendi pırlantanı paylaştığın için çok teşekkür ederim tatlım:)
Karar sana kalmış canım rica ederim :)
Karar veremedim veremediiim:) ah![]()
1 ve 4 harikaymışşş![]()
Beğenime göre sıraladım.
Sarı altından hiç hoşlanmıyorum ve bence tektaşa yakışmıyo.
Sondan 2. alyansla çok kalın olur sanki.
Yakında söz düşünüyoruz. Teklifinde aldığı tektaş dümdüz şimdi benim seçmemi istiyolar bende kuyumcu kuyumcu gezip boşboş bakmak istemiyorum.:26:
Bunlar aklımdakilere az çok benziyo. Düz bi tektaş zaten var diye farklı bişey arıyorum. Bunların markası nedir?![]()
Beğenime göre sıraladım.
Sarı altından hiç hoşlanmıyorum ve bence tektaşa yakışmıyo.
Sondan 2. alyansla çok kalın olur sanki.
Yakında söz düşünüyoruz. Teklifinde aldığı tektaş dümdüz şimdi benim seçmemi istiyolar bende kuyumcu kuyumcu gezip boşboş bakmak istemiyorum.:26:
Bunlar aklımdakilere az çok benziyo. Düz bi tektaş zaten var diye farklı bişey arıyorum. Bunların markası nedir?![]()
Henüz karar verememiş olmakla beraber beğendiğim tek taşları burada paylaşıp,fikirlerinizi almak istiyorum.
benim de bu konuda bir basligim var orada da degisik modeller var bak istersen :)
Markayı sylemeyi unutmuşum canım, çoğu verragio tasarımı 5000$ dan başlıyor ancak bizim kuyumcularda gayet güzel taklit yapıyorlar:) markası verragio olmasada taşını ister pırlanta istersen ormal bir taşla yapıyorlar,beğenmezsen almıyorsun. Birçok kuyumcuyla konuştum modele karar verdiğimde yapacaklar ve beğenmezsem almıcam.
5000 $
Güzelmiş bende araştırayım.![]()
çok guzeller ışıl ışıl :))