Tek Taş & Alyans Modelleri (Son Trend)

Mat_MazeL

toz pembee
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
1.083
1
66
İzmir

SON OLARAK EVLENİCEK OLANLAR ; ŞUAN REVAÇTA OLAN TAMTUR ALYANS VE İKİLİ ÜÇLÜ TEK TAŞLAR MODA KIZLAR

Son düzenleme:
Bunu çok beğendim acaba markasını biliyor musunuz?? Benim alyansım sarı düz bombeli olanlardan. Aceleye geldi çok da içime sinmemişti ama 2 senedir takıyorum evlendikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum da...(Kasım'da sositososito)

Eklentiler

• $1-RD06913-1.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 255
ilk resmin yanındaki çiftliden var ben de ama altın renginde olandan..
bir tane de ayrı ayrı alyans ve tek taşım var..
alyansım burda yok ama tektaşım 18.nolu resimdeki..

alyansımı kasımda nişanımda takacam inş :)))

hem tektaş hemde taşlı yüzük olunca alyans takmaya gerek kalmıyo demi taşlı alyans yerine geçio?
mesela 2. resimdeki gibi

Çok beğendim,ayrıca çok da duygusallaştım bi anda
Hepsi çok güzel,benim için zor ama;Allah isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah...

Noldu canım neden?
Sorduğun için saol canım.İş bulmak,asker yolu gözlemek,para biriktirmek...Çoğu kişi yaşıyor bunları.Ama gençliğimin böyle geçmesini istemiyorum.
Ben bu kadar istekliyken,etrafımda arkadaşlarımdan gördükçe,bi de böyle kuyumcuda bile olsun alyans görünce çok duygusallaşıyorum:97:
Hep derim hayırlısı neyse o olsun diye,ama içimdeki istek geçmiyo.

İş bulcaksın:13: askerinde gelicek ve çoook mutlu olucaksın en güzelleri inşallah senin olucak canım Allah herkesin gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…