• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Ta modeller

boyutlandir.php

Hepside birbirinden güzel.......ben anca böyle resimlere bakip duracagim bu gidisle...boshayallersmile

canimm bende bakip duruyorum insallahh bizlerde takariz bi gunn :)boshayallersmile

insallah canim ama zor gibi görünüyor....söyle söyleyim ben ne desem sevgilim gerek varmi falan diyor beni sinir ediyor sonrada ister istemez hem hevesim kiriliyor hem canim sIkiliyor üstelikte böyle yaptikca sonradan bir anlamida kalmiyor....gördügün gibi beya doluyum dertliyim bu konuda...off off....:oklava:

insallah canim ama zor gibi görünüyor....söyle söyleyim ben ne desem sevgilim gerek varmi falan diyor beni sinir ediyor sonrada ister istemez hem hevesim kiriliyor hem canim sIkiliyor üstelikte böyle yaptikca sonradan bir anlamida kalmiyor....gördügün gibi beya doluyum dertliyim bu konuda...off off....:oklava:

haklisin bu konuda ama sundan dolayi mutlu ol seviyor seviliosunnn benim erkek arkadasim bile yok o yuzdenn benim durumum daha fena ne es ne sevgilim var mafoldumben

haklisin bu konuda ama sundan dolayi mutlu ol seviyor seviliosunnn benim erkek arkadasim bile yok o yuzdenn benim durumum daha fena ne es ne sevgilim var mafoldumben

evet canim seviyor ve seviliyorum bundan eminim ama dedigim gibi hep hevesim kiriliyor ya birde sadece konu ne biliyim yüzük olsa ben ne desem hep gerek varmi falan diyor deli oluyorum bende...mesela bu yaz söz düsünüyoruz bizdede adetir sözde gelinle damada bohca yapilir gerek varmi diyor deli oluyorum....bu ne böyle ya insanda heves birakmiyor....

suanda inan hicbirsey istemiyorum da ne yüzük ne bohca hicbirsey heves birakmadiki....

benim var tek tas yuzugum hih..bayanssulusmile
eee tabi oyle kocaaa tasli birsey degil:delphin:

ama evlilik basinda alinan birsey degil sonradan olma
esim bana supriz yapmak istemis:1shok:akannehir

evet canim seviyor ve seviliyorum bundan eminim ama dedigim gibi hep hevesim kiriliyor ya birde sadece konu ne biliyim yüzük olsa ben ne desem hep gerek varmi falan diyor deli oluyorum bende...mesela bu yaz söz düsünüyoruz bizdede adetir sözde gelinle damada bohca yapilir gerek varmi diyor deli oluyorum....bu ne böyle ya insanda heves birakmiyor....

suanda inan hicbirsey istemiyorum da ne yüzük ne bohca hicbirsey heves birakmadiki....

hevees kirma konusuna cok katiliorum sana canim bende biseye niyetlensem annem yada anneannem bisey dese hevesim kacioo hemen
tatlim bi kere evlenceksin icinden ne geliosa onu yap hayatim opuyorumnanaktan

benim tektaşım asgold coronet arkadaşlar.resimden alıntı bile yapamadım,netten bulabilirsiniz.

eşimin aldığını takmıyorum beni o yüzük için çok kırdığından .daha sonra gidip kendim asgoldun coronet modelini aldım. rengi G, yani piyasada bulunanların içinde beyaza en yakın olan.F'yi ben şimdiye kadar görmedim zaten.berraklığı ise ortadaki büyük taşın VS(çok çok küçük izler), diğer 6 taşınki S(çok küçük izler). taşların ayrım yerleri resimdeki kadar net değil gerçeğinde.yani 6 küçük taş bi büyük taş gibi görünüyo ve 10da biri fiyatına geliyo.normalde fiyatı internette 1279 lira ama anneler günü, sevgililer günü gibi zamanlarda 2 yıldır indirime giriyo, sadece 990 TL.asgold bayiine giderseniz büyük ihtimalle indirimdeyken stoklanmış yüzük bulup 990 TL'ya alırsınız. yalnız orjinali asgold coronet, asos falan da üretiyo ama asgoldunki kadar iyi olmuyo ;) bilginize yerimseniben

Back