- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
çok güzeller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepside birbirinden güzel.......ben anca böyle resimlere bakip duracagim bu gidisle...boshayallersmile
canimm bende bakip duruyorum insallahh bizlerde takariz bi gunn :)boshayallersmile
insallah canim ama zor gibi görünüyor....söyle söyleyim ben ne desem sevgilim gerek varmi falan diyor beni sinir ediyor sonrada ister istemez hem hevesim kiriliyor hem canim sIkiliyor üstelikte böyle yaptikca sonradan bir anlamida kalmiyor....gördügün gibi beya doluyum dertliyim bu konuda...off off....klava:
haklisin bu konuda ama sundan dolayi mutlu ol seviyor seviliosunnn benim erkek arkadasim bile yok o yuzdenn benim durumum daha fena ne es ne sevgilim var mafoldumben
evet canim seviyor ve seviliyorum bundan eminim ama dedigim gibi hep hevesim kiriliyor ya birde sadece konu ne biliyim yüzük olsa ben ne desem hep gerek varmi falan diyor deli oluyorum bende...mesela bu yaz söz düsünüyoruz bizdede adetir sözde gelinle damada bohca yapilir gerek varmi diyor deli oluyorum....bu ne böyle ya insanda heves birakmiyor....
suanda inan hicbirsey istemiyorum da ne yüzük ne bohca hicbirsey heves birakmadiki....
ben klasik tektaş modelini seviyorum