Arkadaşlar annemden ayrı büyüdüğüm için aramızda sevgi bağı oluşmadı daha doğrusu ben çok seviyorum ama o beni sevmiyor küçükken bile beni öpmezdi sevmezdi .. Gençlik yıllarımdada her ne yaptıysam hep babama anlatırdı hemde abartarak.. ve beni çok sıktı bunca senedir . aynı sokaktaki bakkala bile göndermezdi tek başıma evde mutfağa sokmazdı süpürge bile açtırmazdı sen yapamazsın sen bilemezsin diye. çok kötü bir çocukluk ve genlik geçirdim liseye bile göndermediler beni ..şimdi evliyim ve 2 yaşında oğlum var benimle hala uğraşır.mesela o ailesini hiç sevmez ne kendi ailesini ne babamın ailesini. bunca zamandır beni hep soğuttu herkesten ona yanaşma şöyle olursun buna yanaşma böyle olursun derken geçenlerde yine kendi annesine ve kardeşlerine beddua etmeye başladı ve bende sinirlendim artık yeter dedim kimse sana bişey yapmıyo dedim. ve beni gidip beni kayınvalideme şikayet etmiş. senin gelinin şöyle senin gelinin böyle falan filan. kayınvalidem inanmamış tabi bize sordu. bende bunun üzerine çok sinirlendim artık doldum ve taştım gidip anneanneme ve teyzeme onlar hakkındaki düşüncelerini anlattım size beddua ediyor sizi sevmiyor vs. diye ananemde gidip anlatmış ona neden böyle yapıyosun diye senmisin herşeyi anlatan kıyameti kopardı eşimle aramı açtı anneannemlerle dayımlarla babamla ve en önemlisi 9 yaşındaki kardeşimle aramı açtı kimse konuşmuyor bana ( Söylediği şeyleri söylememiş gibi yapmış aksine hiç yapmadığım şeyleri ben yapmışım gibi anlatmış Çok çaresiz kaldım anlatamam size Yedim bitirdim kendimi haksızlığa hiç tahammülüm yok dayanamıyorum .. bi anne evladına bunları yapar mı .. facebooktan bile hepsi çıkarmış arkadaş listesinden Siz bari inanın bana ne anneler var