• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek sorunum Annem :(

bediss91

Hayallerim var benim ;)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
29
1
16
Samsun
Arkadaşlar annemden ayrı büyüdüğüm için aramızda sevgi bağı oluşmadı daha doğrusu ben çok seviyorum ama o beni sevmiyor küçükken bile beni öpmezdi sevmezdi .. Gençlik yıllarımdada her ne yaptıysam hep babama anlatırdı hemde abartarak.. ve beni çok sıktı bunca senedir . aynı sokaktaki bakkala bile göndermezdi tek başıma evde mutfağa sokmazdı süpürge bile açtırmazdı sen yapamazsın sen bilemezsin diye. çok kötü bir çocukluk ve genlik geçirdim liseye bile göndermediler beni ..şimdi evliyim ve 2 yaşında oğlum var benimle hala uğraşır.mesela o ailesini hiç sevmez ne kendi ailesini ne babamın ailesini. bunca zamandır beni hep soğuttu herkesten ona yanaşma şöyle olursun buna yanaşma böyle olursun derken geçenlerde yine kendi annesine ve kardeşlerine beddua etmeye başladı ve bende sinirlendim artık yeter dedim kimse sana bişey yapmıyo dedim. ve beni gidip beni kayınvalideme şikayet etmiş. senin gelinin şöyle senin gelinin böyle falan filan. kayınvalidem inanmamış tabi bize sordu. bende bunun üzerine çok sinirlendim artık doldum ve taştım gidip anneanneme ve teyzeme onlar hakkındaki düşüncelerini anlattım size beddua ediyor sizi sevmiyor vs. diye ananemde gidip anlatmış ona neden böyle yapıyosun diye senmisin herşeyi anlatan kıyameti kopardı eşimle aramı açtı anneannemlerle dayımlarla babamla ve en önemlisi 9 yaşındaki kardeşimle aramı açtı kimse konuşmuyor bana :(( Söylediği şeyleri söylememiş gibi yapmış aksine hiç yapmadığım şeyleri ben yapmışım gibi anlatmış :( Çok çaresiz kaldım anlatamam size :( Yedim bitirdim kendimi haksızlığa hiç tahammülüm yok dayanamıyorum .. bi anne evladına bunları yapar mı .. facebooktan bile hepsi çıkarmış arkadaş listesinden :( Siz bari inanın bana :5: :5: :5: ne anneler var :(

Boşver Canım Her Doğuran Anne Olmuyor Malesef
Yaptıklarında Suçunun Olmadığını Düşünüyorsan İçin Rahat Olsun
Şimdi Sana Cephe Alanlar İlerde Mutlaka Senin Haklı Olduğuna İnanacaklardır
Takma Bence Kafana Kendi Yuvana Eşine Daha Sıkı Sarıl:34:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:
bu ne yaaaaaaa.......
valla inanılır gibi değil...
kusura bakmazsan sorucam bi rahatsızlığımı var annenin..
hani pek normal görünmedi bana...

Gerçekten bir annenin evladı ona ne yaparsa yapsın evladına zarar vermek isteyebileceğini sanmıyorum. Kardeşiniz var mı varsa ona karşı nasıl acaba merak ettiğim için soruyorum

eşinle aranı nasıl açtı ki:26:
ayrıca ne olursa olsun anneni diğerlerine kötülememeliydin

Son düzenleme:
yaptıklarımda inanın hiç kabahatim yok hemde gram kabahatim yok.. Kendimi suçlu gördüğüm için üzülmüyorum üzüldüğüm nokta kimse gerçeği göremiyor :( eşim bana kızıyor sen seni doğuranı bırakta senin doğurduğuna bak diyor.o kadar üzüntülüyüm ki 23 yıldır aynı sorunları yaşıyorum ben anneme az ileri kay desem 1 hafta küser bana ... tek yaptığım onun yaptığı hataları ananeme anlattım.. ve kendisi babaanneme bile çok işkence uyguladı yemek vermedi kadıncağıza :(( eğer babama anlatırsam yuvaları yıkılacak babaannem sus kızım diyor yinede acıyoruz ona düşünün :( kendisi sinir hastası evet ...:18:

evet kardeşim var ve bana ne yaptıysa aynısını onada uyguluyor.. :(

Son düzenleme:
yaptıklarımda inanın hiç kabahatim yok hemde gram kabahatim yok.. Kendimi suçlu gördüğüm için üzülmüyorum üzüldüğüm nokta kimse gerçeği göremiyor :( eşim bana kızıyor sen seni doğuranı bırakta senin doğurduğuna bak diyor.o kadar üzüntülüyüm ki 23 yıldır aynı sorunları yaşıyorum ben anneme az ileri kay desem 1 hafta küser bana ... tek yaptığım onun yaptığı hataları ananeme anlattım.. ve kendisi babaanneme bile çok işkence uyguladı yemek vermedi kadıncağıza :(( eğer babama anlatırsam yuvaları yıkılacak babaannem sus kızım diyor yinede acıyoruz ona düşünün :( kendisi sinir hastası evet ...:18:

yani sinir hastası olunur da yine de anne evladını hep kayırır yani bence birirnin annenize kendine gel demesi lazım babaannenize yaptıklarına bakılırsa zaten annenizin hiç allahtan korkusu yok

insanın en büyük hapishanesi vicdanıdır.hayat öyle değişiyor ki bırak anneni insan bazen kendisini bile tanımaz hale geliyor.bazen herşeyi bir zaman oluruna bırakmak ve susup izlemekten başka çaresi kalmıyor insanın.ne yazık.............

eşinle aranı nasıl açtı ki:26:
ayrıca ne olursa olsun anneni diğerlerine kötülememeliydin

23 yıldır o beni herkese kötüledi ben hiç bişey demedim şimdi ben yaptıklarını annesine anlattım diye kötü olmuş olmam haksızlık diye düşünüyorum çünkü onun söylemesi dahada yalnış.eşimle aram onun yüzünden açıldı çünkü onun ailesiylede uğraşıyo ve yatak odamızı dinlemiş bir gece sabahında ağzından kaçırdı :( gece böyle konuştunuz diye hesap sordu !!! :20:

belliki annenizin bi rahatsızlığı var bence yardımcı olmaya çalışın zıtlaşmayın derim.sinir hastası madem bi doktora götrsenz ikna edemez misinz

kusura bakmayın ama eşiniz dışında kimse normal değil...eşiniz doğru olanı söylemiş..iyisiyle kötüsüyle anne annedir.ama diğerlerinin sizeküsmesi,faceten bile silmeleri normall değil..bu kötü durumdan çıkarabileceğiniz,öğrendiğiniz yapıcı iki durum var.. 1-anneliği bilip,çocuğunuza anneniz gibi bir anne olmamak 2-artık ne derlerse desinler,ne kadar kötü olurlarsa olsunlar kimsenin sözünü başkasına gidip söylememek..

üzüldüm sahsen.annenizin niye böyle davrandigini nlmais degilim.ama en azindan siz lalari söylemeseymissiniz.bu islre böyle olur.herkes kendini aklar söyleyen kisi suclu olur.sizdede byle olmus.bundan sonra yapmayin böyle seyler.haa birde sizi face den silmiyler.cokta takmayin.feceden silmede moda olmus.kendi ailenize bakin..onlara muhtac degilsin cok sükür.

"Her doguran anne olamaz" bunda musteregiz ama "dogurana anne diye saygi duymak gerekir mi ?"denince herkes fikrini degistiriyor. Seni anlamaya calisiyorum canim yasadiklarin cok zor.
Esinin yinede annen demesi de normal cunku senin annenin anneligini bilmiyor kendi anne kavramini dusunup yorum yapiyor. Sanirim annen yaptiklarinin bedelini hayati boyunca odememis bir insan bu yuzden hep boyle davranmis. Bir bedel odet demek isterim ama yanlis anlama bu bedel ruhani olmali yapacagi diyer seyleri engellemeli kismen sana dokunmamali yapacagin sey sonunda. Iliskinizi ve anneni neyin durduracagini bilemiyorum bu kadarcik yazidan tabiki, ama onu gormezden gelmek ve konusmamak en iyisi gibi gozukuyor sanki bir narsistik yahut borderline gibi davranislar sergiliyor anladigim kadariyla ve her 2 kisilik bozuklugu da beslenmek icin yapar bu tur seyleri. iliskiyi kesip gormemezlikten gelmek baska kaynaklara yoneltecektir onu.

Bir öz anne kızına bunları yapabiliyorsa kayınvalidelerden çok şey beklememek lazım ..

Annen değişik bir kişilikmiş ama ailen de çok normal değilmiş sanırım. Seni bir anda silmeleri normal gelmedi bana, daha başka sorunlar da mı vardı?

Back