mrb kızlar benim her adımım dert oldugu gibi yine bir dert daha sorun zaten ailem istemio da nese zar zor ikna ettim kabul ettiler erkek tarafı tanışmaya geldiler ve biz 4 ay sonra gidebildik ailemi anca ikna ettim de saçmalık zaten burda neyse gittik yedik içtik falan biz kalkmaya yakın konu açıldı napalım adını koyalım gibi adettir falan derken erkek tarafı annem de biz sadece iadeyi ziyarete geldik kzımızı vermeye gelmedik bunlar sonra konuşulur demiş zaten yollar var arada aydın bursa arası onların niyeti konuşulsun işte istemeye geldikmi yüzük takılsın adı belli olsun diolardı annem öle dedigi için konuşma olmamış şimdi iste bana diolar biz istemeye geldikmi adı belli olur yüzük takarız diolar bende isteme olur verilir tatlı yenir ardından da nişanı uzatmadan yaparız yani istemede yüzüge gerek yok diyorum da yollar faln işte onu söyliyipduruyolar nası bir orta yol bulmalıyım napmalıyım anlayamadım ailem zaten sorun da zar zor ite kaka götürüyom sorunları ise bursa tutucu bir yer kapal kesim bizim tarzımız deil falan biz aydındayız da erkek tarafının kapalı olması sorun oldu beni zorla kapatcklarmışta ha bide evlerini begenmemiş annem bize göre çok alttalarmış falan bunlar sorunmu sizce fikriniz nedir arkadaşlar sevdiginin ailesinin kapalı olması diyorum ki benim ailem kapalılıga nie bukadar ters bakıyo inanın ben bugun kapancam desem evlenmeden daha bunu bile problem yapıck annem var bu kapanma meselesi gönülle alakalı diyorum anlamıo bu arada yalnış anlaşılmasın dinine baglı bir aileyz aslında da nie kapalılar alerji yapıolar anlamadım ve ben bu isteme söz nişan bunları nasıl orta yolunu bulurum yardım lütfennnnnn
l
l