- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
SİZİN BAŞörtüsü ile sorununuz nedir böyle ya anlamadım gitti. yazanlarda belli kişiler kin gütmüşsünüz resmen. allah sorsun sizlerden. bu nedir anlamıyorum ki yandaşınız aaa onun özgürlüğü deyince evet özgürlük kimse karışmasın diyo yine yandaşınız hayır bu onları kısıtlıyor diyor hepiniz yine başlıyorsunuz saymaya. yeter ya bırakın başörtüsü mevzusunu artık. bizim başörtümüz sizin tekelinizde olmasın . biz birbirimizi savunuruz gereken yerde. saraylım Basortusunun sizin ozgurlugunuz degil, boynunuza takilan zincirin ilk halkasi oldugunu soyledigimde demediginizi birakmiyordunuz...saraylım. bu nasıl bir sözdür. biz allahın emrini yerine getiriyoruz . tamam . nasıl ben başıaçığın hakkını savunmuyorsam sizlerde bizimkini savunmayın ve yermeyin artık.
Başörtüsüne kesinlikle laf etmedim. Yazan kişiler belli diyince üstüme alındım. Burda bütün kadınların haklarını konuşuyoruz. Çok güvendiğiniz siyasi partinin sırtını nasıl döndüğünü konuşuyoruz. Ne muhalefet ne iktidar ne de belediye meclisindeki diğer kadınlar şu olayda destek çıktılar. Olan türbanlı bacıya oldu. Türbanlı bacım bacım derken iyi, türbanlı kızını yüksek mevkilerde çalıştırırken iyi, kadın başkan yardımcısı olunca dinimizde yeri yok he. Sonra da öyle bir şey demedi diye üstünü ört.
Burda başbakanın yapması gereken o seçilen belediye başbakanını görevden almak o türbanlı kadını da belediye başkan yardımcısı yapmak olmalıydı kadınları küstürmemek adına.