Saç Kesim Şekilleri Tek omuz elbiseye uygun resimli saç modeli Acil kızlar :/

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

burcu2310

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
231
0
16
İstanbul
Canlarım acil pazar düğünümüz var kardeşimin düğnü elbisem nar çiçeği siyah işlemeli tek omuz bi elbise ama saç makyaj için

önerilerinizi ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz ?

tek omuz elbiselerde ,açık olan tarafa doğru hafif aşağıda yandan doğal topuz güzel duruyor.

tek dekolte ora var saçıda oraya doğru yaptırırsam elbise modelini kaybetmez mi ?

topuz çok büyük olmayacağı için genelde açık tarafa veriyorlar topuzu ama sen bilirsin diğer tarafada hoş olur o topuz.görsellerden arat istersen yan topuz diye güzel bişiler bulabilirsin

topuz çok büyük olmayacağı için genelde açık tarafa veriyorlar topuzu ama sen bilirsin diğer tarafada hoş olur o topuz.görsellerden arat istersen yan topuz diye güzel bişiler bulabilirsin

arattım ordan ama pek içime sinen bişy bulamadım açıkcası benim tek kardeşim var ondan bu kadar özenmem ne yaparsam bunda yapcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…