- 18 Haziran 2007
- 1.565
- 16
- 41
-
- Konu Sahibi PembePanter
kızlar biz henüz ek gıdaya tamamen geçmedik.daha doğrusu dr sadece meyvelerin suyunu verdi.gece yatmadan önce aptamilin sütlü pirinçli mamasından versem sadece kendi kafama göre zararı olurmu sizce.yani kabızlık felan bi durum yaratırmı?
canım benim bir zararı olmaz eger anne sütünden doymadıgını hissediyorsan ver canım beimki geceleri çok kalkıyodu saatte bir emmeye kalkıyodu bende gece sütlü pirinçli mama verdim erkin bayıldı çok sevdi şimdi uykusu daha iyi ama kabız olmadı canım ben bir yan etkisini görmedim ama bebegin doyuyosa verme sadece meyve suyu yeter...a.s.aptamilin sütlü pirinçli muhallebesi çok güzel ayriyetten valla utanmasam üstüne tarçın döküp bende yiycem....:))))))))
doymadığını hissediyorum bazı geceleri.ara ara vermeyi düşündüm.aayy serap yaa benn hiç sevmedim sütlü pirinçliyi :)) milupa göndermişş denemelik yaptım en sonunda ben yiyim dedim amann o ne yaa öle hiç güzel değill :::))
kızlar ben kızıma doymadığı için öplen ve gece ülker gogly pirinç unuyla muhalebi veriyorum yanlış bişey yapmıyorum dimi?