tek öğün mama versem olurmu?

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
41
kızlar biz henüz ek gıdaya tamamen geçmedik.daha doğrusu dr sadece meyvelerin suyunu verdi.gece yatmadan önce aptamilin sütlü pirinçli mamasından versem sadece kendi kafama göre zararı olurmu sizce.yani kabızlık felan bi durum yaratırmı?

canım benim bir zararı olmaz eger anne sütünden doymadıgını hissediyorsan ver canım beimki geceleri çok kalkıyodu saatte bir emmeye kalkıyodu bende gece sütlü pirinçli mama verdim erkin bayıldı çok sevdi şimdi uykusu daha iyi ama kabız olmadı canım ben bir yan etkisini görmedim ama bebegin doyuyosa verme sadece meyve suyu yeter...a.s. aptamilin sütlü pirinçli muhallebesi çok güzel ayriyetten valla utanmasam üstüne tarçın döküp bende yiycem....:))))))))

kalanını ben yiyom valla

cnm ya neden türkiyedeki cogu anne muhalebi veriyor anlamiyorum bebegi sadece tok tutuyor baska bi faydasi yok
bence meyva sebzesi ver bitanem ...

canım serapın dediği gibi sık uyanıyorsa doymuyorsa ver yoksa erkenden verme

canancım meyve ve sebzenin yeri ayrı ama tahıl grubu da tüketmesi gerekiyor bebişlerin

doymadığını hissediyorum bazı geceleri.ara ara vermeyi düşündüm.aayy serap yaa benn hiç sevmedim sütlü pirinçliyi :)) milupa göndermişş denemelik yaptım en sonunda ben yiyim dedim amann o ne yaa öle hiç güzel değill :::))

çınar da sevmiyordu pek bugün 50 cc civarında hazırladım yedi şaşırdım :))
7 tahıllıyı severek yiyor çınar
normal aptamil 2 den hazırlıyorsun içine 7 tahıllıdan koyuyorsun daha yakın bir tat diye sanırım beğeniyor
ben muhallebi vb karışımları değil de genelde buharda haşlanan sebzelerine el koyuyorum oğluşun
yemezse direk mideye P

Aynı soru işaretleri bende de vardı canım iyi olmuş bu topik ellerine sağlık .
Ayrıca ben bir yerde okumuştum bebeğinize hazırladığınız ek gıdalardan sebze çorbalarından falan kendiniz de yerseniz sütünüzle geçeceği için hem tadına alışması hem hazmetmesi daha kolay diye aynen devam yani kızlar ek gıdalara :))

aaa niye begeğenmedim gülüm yaa muhallebi sütlü tatlılarla aran yok mu ben çok sevdigim için sütlü bütün tatlıları götürürüm valla hiç ayırt etmem bilmem benim hoşuma gitti canım yaa pirinç unlu bebek muhallebisi tadı var yerim canım getir seninkinide yiyim....:teytey::teytey:

benim kızım beğendi tadını ama akşamları nazlı nazlı yemeye başladı..
herkes gece mama falan veriyorya muhallebi verenler daha az o yüzden bende tereddüt ettim bi an..

benim oğluşumda çok sevdi aptamilleri gerçi herşeyi çok severek yiyo maşallah iştahlı çok şükür zorlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…