• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek mi çift yumurta ikizlerimi

agresifcatlak

nazlı kızla narin kız
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
80
15
86
39
İstanbul
arkadaşlar benim kızlarım 6 aylıklar birbirlerinede çok benziyorlar hamileyken hep tek yumurta ikizi demişti doktorlar
bebeklerim tek kese içindeydi ama çok ince bir zar vardı aralarında aklım karıştı kimisi tek yumurta diyor şuan kimisi çift yumurta diyor herşeyleri ikisininde gözü mavi ama birinin tek gözü yeşil gibi elayada benziyor yani iki renkli gözleri birinin

benim bebeklerimde tek kese içinde ama farklı amniyosları oan tek yumurta ikizleri kalıtsal özellikleri ve cinsiyetleri. kan grubu kesinlikle aynı oluyor .ama bölünme zamanları farklı zamanlarda oldugu ,için çift yumurta gibi duruyor . yani değişiklik gösteren tek yumurta ikizi.

benım bebıŞlerım Çıft yumurta ıkızlerıymıŞ.doktor bÜyÜk ıhtımalle cınsıyetlerı farklı olur bırbırlerınede benzemezler dedı :d

arkadaşlar benim kızlarım 6 aylıklar birbirlerinede çok benziyorlar hamileyken hep tek yumurta ikizi demişti doktorlar
bebeklerim tek kese içindeydi ama çok ince bir zar vardı aralarında aklım karıştı kimisi tek yumurta diyor şuan kimisi çift yumurta diyor herşeyleri ikisininde gözü mavi ama birinin tek gözü yeşil gibi elayada benziyor yani iki renkli gözleri birinin

canım o dediğin problemi bende yaşıyorum bi türlü tekmi çiftmi yumurta oldukları belirlenemedi tek plesante içindeler keseleri aynı fakat içerde ince bi zar var sanırım kafaları karıştıran o zar şu an 23 haftalık hamileyim kızlarıma....dr.um böyle gebeliklerin riskliolduğunu söylüyor anlıycanız önümüzdeki 12 hafta çok ama çok ağır geçicek bizim için inş. bir sorun çıkmadan sağlıkla dünyaya getiririm bebeklerimi allah yardımcımız olsun

arkadaslar sizin drlarda bir problem mi var?eger tek kese varsa bunlar tek yumurta ikizidir!bu kadar basit her yerden bu durumu okuyabilirsiniz bebişlerin bölünme gunune göre ayrı amniyon veya ayrı koryon seklinde bir kac ceşidi oluşabiliyormuş...
eger birbirlerini ayıran bir zar varsa durumun daha yolunda gittiginin göstergesi, Allahın izniyle korkulacak birsey yok..inşaallah bizde bebişlerimize saglıkla kavusuruz..
benim tedavi ile oldu tüp bebek, 3 embriyo yerleştirildi 3. gün, ve tek kesede iki bebiş gördük geçen hafta, dr. birbirinden uzakta olduklarına sevindi inş. hep saglıklı sekilde gelişimleri devam eder...
Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin

Back
X