Sizlere gelen "selam, hey, nasılsın" gibi mesajlar alınca ne yapıyorsunuz? Bu mesajlar bana hiçbir şey ifade etmiyor açıkçası, can sıkıntısından yazıldıklarını düşünüyorum. Mesela bir kişi (yeni tanıştık), bana iki gündür sadece "hey" yazıyor. Hiçbirini açmadım bile. Bu kişiye karşı ya açık olacağım, ya da onu görmezden geleceğim. Ne yapmamı önerirsiniz?
Sadece hey yazilmasi benim de hosuma gitmezdi eğer benle iletisim kurmak isteyen biriyse daha özenli olabilir. Hey yazilmasina cevap vermezdim. Ama merhaba nasilsin falan olabilir bence.
Sadece hey yazilmasi benim de hosuma gitmezdi eğer benle iletisim kurmak isteyen biriyse daha özenli olabilir. Hey yazilmasina cevap vermezdim. Ama merhaba nasilsin falan olabilir bence.
Tek tek yazılınca açılacak bir sohbet yokmuş da, öylesine yazmış gibi geliyor bana ve evet, ben de ilk dediğinizi hissediyor ve konuşmama hakkımı kullanıyorum. Mesajlarımı karşımdaki insana değer verdiğim için (yabancı bile olsa fark etmez) tek kelimelik cevaba indirmem yani. Ama bazen aynı saygıyı göremiyorum.