- 4 Mart 2020
- 588
- 728
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete kaç gün kala ilişki oldu acabaTek seferde hamile kaldım ama hemen lavaboya gitmemiştim, bu tamamen şans meselesi
ben ayakta iliski ile cocuguma hamile kaldım. diğerleri yatarkendi ama dustuler tabi nasip olmadı.bu pozısyonla akmasıyla falan alakalı değil. :) spermler fıskırıyor rahme dogru. ve yarısı zaten akıyor cıkıyor içeri giden binlercesinden 1 tanesi yeter zaten :) iliski gunu belli sonucta. 15 gune belli oluyor testte. yumurtlama gunun bi kac gun gecikmiş olabilir. bosa stres oluyor olabilirsin ama her sekilde sperm içerde beklemeye gecmiş ve yine de dollenme olmus olabilir. ama test yap. :)stres adet olmanı cok etkiliyor. istiyorsan cocuk o zaman insallah hamilesindir :)Adete kaç gün kala ilişki oldu acaba
Ben yumurtlama gününde beraberlik yaşamıştım. Regl döndüm 28-29Adete kaç gün kala ilişki oldu acaba
Olabilir tabii. İlişkiniz 15i civarı olduysa yüksek ihtimalle olabilir hem deMerhaba arkadaşlar 20 Kasım da korunmasız tek ilişki oldu ama ben hemen lavaboya gittim hepsi aktı şimdi adetimin 2 .günü hala adet olmadım tutmuş olabilir mi başına böyle bir şey gelen varmı acaba
Pek hesaplamıyordum acıkcası, yumurtlama günü olmustu, heralde adete 16 gün kala olmalıTek seferde hamile kaldım ama hemen lavaboya gitmemiştim, bu tamamen şans meselesi.
Bebeğinizin cinsiyeti neydi pekiBen yumurtlama gününde beraberlik yaşamıştım. Regl döndüm 28-29
Ya çocuk düşündüğünde adet dışında her birleştikte korunmuyorsun mesela biz sadece 1 gece tek korunmamıştik ondada hemen kalktım lavaboya gittim onu demek istedimTüm gebelikler tek ilişkiden oluyor
10 gün kala olan ilişkiden hamile kaldım ben, olabilir niye olmasın
Yumurtlama gününde birliktelik olduğu için tutma ihtimali yüksek zaten beninmki adete 1 hafta kala olduğu için tutma ihtimalini düşük diye düşündümBen yumurtlama gününde beraberlik yaşamıştım. Regl döndüm 28-29
Yok ne anlamda kullanıldığını anlıyorum o cümlenin ama fark etmiyor giden sperm orda da gidiyor, risk var yani o açıdan söyledim. Ben de ayaktaydım direktYa çocuk düşündüğünde adet dışında her birleştikte korunmuyorsun mesela biz sadece 1 gece tek korunmamıştik ondada hemen kalktım lavaboya gittim onu demek istedim
Çok geçmiş olsun size rabbim bı daha yaşatmasın benim iki hamileliğim bir kaç ay dan sonra tuttu bide her günü değerlendiriyorduk bundada da hemen tutacağını beklemiyordum 3.ü bebek için biraz daha zamanı vardı kısmet artıkben ayakta iliski ile cocuguma hamile kaldım. diğerleri yatarkendi ama dustuler tabi nasip olmadı.bu pozısyonla akmasıyla falan alakalı değil. :) spermler fıskırıyor rahme dogru. ve yarısı zaten akıyor cıkıyor içeri giden binlercesinden 1 tanesi yeter zaten :) iliski gunu belli sonucta. 15 gune belli oluyor testte. yumurtlama gunun bi kac gun gecikmiş olabilir. bosa stres oluyor olabilirsin ama her sekilde sperm içerde beklemeye gecmiş ve yine de dollenme olmus olabilir. ama test yap. :)stres adet olmanı cok etkiliyor. istiyorsan cocuk o zaman insallah hamilesindir :)
düşük olduBebeğinizin cinsiyeti neydi peki
Regle 10 gün kala mi oldu canım senin regl döngün kaç zamanda birdiTüm gebelikler tek ilişkiden oluyor
10 gün kala olan ilişkiden hamile kaldım ben, olabilir niye olmasın
28 günde 1 cano, normalde ovulasyon takibi yaptığım zamanda 14 gün kala yumurtluyordum tamRegle 10 gün kala mi oldu canım senin regl döngün kaç zamanda birdi
Ya anladım canım benimde regle 10 günüm varda olur mu dedim bu ara 20. Güne kadar yumurtlama görmedim ovulasyon testinde de testimde bittidedim acaba regle yakın gebelik oluyor mu teşekkür ederim28 günde 1 cano, normalde ovulasyon takibi yaptığım zamanda 14 gün kala yumurtluyordum tam
Tabiki olabilir. Ben hamilelik istedigimde hamile kalma ihtimali en yuksek olan gunu kacirdim ve ertesi gun yani hamile kalma ihtimalimin orta derece oldugu gun iliski yasadim sonraaa oglusum geldi ( son yorumunuzu smdi okudum adet olmussunuz. Allah saglikli bir hamilelik ve bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah )Merhaba arkadaşlar 20 Kasım da korunmasız tek ilişki oldu ama ben hemen lavaboya gittim hepsi aktı şimdi adetimin 2 .günü hala adet olmadım tutmuş olabilir mi başına böyle bir şey gelen varmı acaba