- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
kücük yasta aileniz karsı tarafı begenmeyip izin vermedigi icin kacmıssınız, ailenizin arkanızda durup size sahip cıkması bosandıgınızda da kabul etmesi gerekirdi buyukluk gosterip cnku onlar sizin aileniz, arkadasınız ya da akranınız degil ebeveyn olmak bunu gerektirir. trip atar gibi evlat silmek nedir. sonrasında da eve almamaları falan komik. bence aileniz cahil ve paragöz. su an da sizden para alamayacaklarını bildikleri icin söylemeyip direkt diger kızlar arasında paylastırmayı dusunmus olabilirler. aman bosverin, iki tane oglunuz var sizin hayat tecrubenız ve ailenizin tavırlarından hareketlerinden gorduklerinizden, nasıl anne baba olunur konusundaki edindiginiz bilgiler çıkarımlarınız onların dandik evinden kalacak 1/3 paydan cok daha değerli, en azından ileride cocuklarınız sizin icin boyle seyler dusunmeyecek, annem babam benim hep arkamda durdu beni sevdi insan yerine koydu diye dusunecek. etraftan laf gelir millet ne der diye evlat silen, arkadas gibi trip atıp eve almayan bir aileye de ben sizin kadar yakın olmazdım artık, hele bu son olandan sonra.