benzer bişey ben de yaşadım 1 sene önce, kızım doğduktan 10 gün sonra sütüm bol geldi ve mastit oldum, sol göğsüm iltiahp yaptı ve kutularca antibiyotik içtim geçmedi, tabii bu arada göğüs ucu yaralarım da inanılmazdı, ona rağmen sıktım dişimi, çok acı çeksem de, ağlasam da kızımı emzirdim, ney sonunda mastiti doktorum yarıp aldı, rahatladım ama sütüm sağ göğsüme göre çok azalmıştı, gün içinde 3 sağdan veriyosam 1 soldan verdim aylarca, ama inanıyorum ki biri ile emzirmezsen bir sorun olur da azalırsa, emzirdiğin göğüste yetecek kadar süt olur, ki oluyor ben yaşadım, 6 ay sadece anne sütü ile besledim ve işe başlamadan önce de buzluğa stok yaptım kelebeğim için, şu anda 13 aylık ve ben sağ göğsümü akşamları ve gece boyunca veriyorum kızıma, sol göğsümden damla damla geliyo, 3-4 günde bir onu da veriyorum keyif yapıyo oynuyo zilli :)
diyeceğim o ki, tabii sütünün yetip yetmediğini anlarsın canım ama 4 ay emzirmişsin kuzunu, 2 ay daha emzirirsin sonra ek gıdalar başlar, eminim kilo alımı yerindedir, için rahat olsun, bol bol süt yapıcı gıdalar tüket, kendine iyi bak canım...