• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek gen hastalığı için cvs.

gayeelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
44
17
3
32
Bugün cvs vermemin üzerinden 8 gün geçti. . Benim gebeliklerimde bebeğe %50 ihtimal ile hastalığımın geçiş ihtimali var bundan dolayı cvs yaptırdım . İlk gebeliğimde 6. Gün çıktı ancak sonuç olumsuzdu yani gen geçişi olmuştu . Acaba şimdi iyi olduğu için mi ilk e göre gecikti .. sonucu temiz çıkan/ çıkmayan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi kaç günde çıktığına dair. Bu arada işlem çapa da oldu

Bugün cvs vermemin üzerinden 8 gün geçti. . Benim gebeliklerimde bebeğe %50 ihtimal ile hastalığımın geçiş ihtimali var bundan dolayı cvs yaptırdım . İlk gebeliğimde 6. Gün çıktı ancak sonuç olumsuzdu yani gen geçişi olmuştu . Acaba şimdi iyi olduğu için mi ilk e göre gecikti .. sonucu temiz çıkan/ çıkmayan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi kaç günde çıktığına dair. Bu arada işlem çapa da oldu
Merhabalar mesajinizin uzerinden bir yil gecmis, umarim saglikla bu sureci olumlu sekilde atlatmissinizdir🙏🏻. bende de %50 gecisli tek gen hastaligi var. Bana tek gen taramasi onerilmisti ama cvs i ilk defa duyuyorum, nasil oluyor acaba? Sizin sureciniz nasildi🙏🏻🙏🏻

Back