- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
Amin cnm hepimizinAmiiin canım insAllah
Rabbim gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm hepimizinAmiiin canım insAllah
Rabbim gönlüne göre versin
Valla kurabiye benim araştırmalarım hiç öyle demiyor biz genede en zoruna hazirlayalim kendimizi
Kaldi ki ikiz bebeği taşıması da gerçekten zorlasiyor hamilelik ilerledikçe
F Flamingo00 ve sen.instagram hesabiniz varsa sisterlycousinlylove hesabina bi bakinAh ahh şu sıralar ne çektiğimi bir ben bilirim, bir Allah bilir, bir de sen bilirsin Kendimi ton kadar ağır, kaplumbağa kadar yavaş hissediyorum
F Flamingo00 ve sen.instagram hesabiniz varsa sisterlycousinlylove hesabina bi bakin
Olsun oyle de tatlilarÇok tatlılar yaa gözleri falan Benimkiler çift yumurta ikizi olacakları için tıpatıp benzemeyecekler
Ayy masAllah ne tatlılar ya byle bebisler görünce heyecanlanıyor insan bir an önce doğurmak içinF Flamingo00 ve sen.instagram hesabiniz varsa sisterlycousinlylove hesabina bi bakin
Ahh canım bilmezmiyimAh ahh şu sıralar ne çektiğimi bir ben bilirim, bir Allah bilir, bir de sen bilirsin Kendimi ton kadar ağır, kaplumbağa kadar yavaş hissediyorum
Ahh canım bilmezmiyim
Hayatı ağır çekim yaşıyoruz şuan
Bebislerde son hız yaşıyorlar hareketleriyle nerdeyse firlayacaklar karnımdan
Haha canım yaKesinlikle bazen oturduğum yerde sarsılıyorum geçenlerde uyurken öyle bir tekme yedim ki kardeşim şaka olsun diye beni sarstı sandım. Gözümü bir açtım ki kimse yok
Ha
Haha canım ya
Yaramaz çıktı bizim ogluslar valla
Doğunca nasıl olurlar kim bilir
Merhaba,Merhaba kizlar,bnm ikinci denemem.doktorum tek embriyo transferi yapacagini soyledi.esim de ben de ikiz istiyoruz.tek embriyoyla ikiz bebegi olan var mi?
Uzun zaman olmus bebeklerinizi saglikls buyutunbenim de 12. Gun hcg m 2117 cikti olabilir mi tek embriyoydu benim deGeldiiim evet ben varım
Tek embriyo transfer edildi ve tek yumurta ikizleri oldu canım
Hiç ikiz olabilme ihtimalini düşünmemiştim ben tabii.
Sizede nasip olur insAllah canım
Şans kısmet işi sanırım Dr umuzz bile şaşırdı valla
Canım senin sonucun ne oldu şuan aynısını bende yaşıyorum bekliyorum ki transfer olsun inşallah siiznde hayırla saglıkla ikiz midirMerhaba,
Eğer embriyolara PGT yapılacak ise ikiz gebelik olma ihtimali PGT yapılmayanlara göre yaklaşık %40 artıyormuş. PGT için embriyolardan iğne ile örnek alındığı için bu bölgeden sızıntı olabiliyormuş ki bu da ikiz bebek demek oluyor :) Bizim PGT yapıldı, heyecanla transferi bekliyoruz umarım ikiz olur :)
Benimde öyle oldu tek embriyo transferi edilecek ve pgt yapıldı ikiz olur muMerhaba kizlar,bnm ikinci denemem.doktorum tek embriyo transferi yapacagini soyledi.esim de ben de ikiz istiyoruz.tek embriyoyla ikiz bebegi olan var mi?
Ya bnde tek embrıyo transferi yaptırdım ama bı kac kısı 2 gundur ikiz olabılır dıyor cok yiyorum degerlerım de yuksekmıs 20 gunlugız daha ılk ultrason konstrolumuz var 19 gun sonra ilk bt hcg adetım 6 gun gecmısti transferin 12.gunu yanı 12 gunluk hamılelık sonucu bt hcg 1433 tu 2 gun sonra 4099 sızce ikiz olma ihtimali varmı anormal bı sekılde etrafımdakiler ikiz olabılır bnce dıyor ruyalarında da giren olmus lutfn cvp verırsnz cok sevnrm sızın kactı degerkernz ilkinde ikincisinde sızce degerım nasılErkek canım
Merhaba, ikiz oldu mu bebeğiniz?Benimde öyle oldu tek embriyo transferi edilecek ve pgt yapıldı ikiz olur mu
Hayır tek embriyo transferi olduMerhaba, ikiz oldu mu bebeğiniz?