Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaaa cok düşük ihtimalmis250 de 1 ihtimal olabiliyor canım
Ayy canimm nihayet bana bi umut F Flamingo00 gel anlat hele hos sanki bo tane olacagi kesin de ikiz olsun diyorum bi deF Flamingo00 canım, arkadaş senin durumundan bahsetmiş
Ayy canimm nihayet bana bi umut F Flamingo00 gel anlat hele hos sanki bo tane olacagi kesin de ikiz olsun diyorum bi de
Cnm biz oyle istiyoruz ama bahcecide tedavimiz.dr 2.deneme diye kabul etmiyor saglikla kucaginiza alin,insallah bana da nasip olur 250de 1 ihtimalAllah gönlüne göre versin Belki de olur, hayırlısı Eğer çok istiyorsan benim gibi çift embriyo transferi yaptırıp da yine ikiz bebeklere hamile kalmayı neden denemiyorsun?
Cnm biz oyle istiyoruz ama bahcecide tedavimiz.dr 2.deneme diye kabul etmiyor saglikla kucaginiza alin,insallah bana da nasip olur 250de 1 ihtimal
Geldiiim evet ben varımAyy canimm nihayet bana bi umut F Flamingo00 gel anlat hele hos sanki bo tane olacagi kesin de ikiz olsun diyorum bi de
Cinsiyetleri nedir merak ettimGeldiiim evet ben varım
Tek embriyo transfer edildi ve tek yumurta ikizleri oldu canım
Hiç ikiz olabilme ihtimalini düşünmemiştim ben tabii.
Sizede nasip olur insAllah canım
Şans kısmet işi sanırım Dr umuzz bile şaşırdı valla
Erkek canımCinsiyetleri nedir merak ettim
Yaa cok guzel bnde cok istyorum ikiz
Yaa cok guzel insallah saglikla kucaginiza da alırsınız darisi basimaGeldiiim evet ben varım
Tek embriyo transfer edildi ve tek yumurta ikizleri oldu canım
Hiç ikiz olabilme ihtimalini düşünmemiştim ben tabii.
Sizede nasip olur insAllah canım
Şans kısmet işi sanırım Dr umuzz bile şaşırdı valla
Ahahaha kolayligindan degil de cok tatlis oluyolar bi de o kdr hasretini cektik ve ugrastik ki 2.icin de ayni dertleri yasamaktnsa ikisi ayni anda gelsin diyoruz yoksa zorlugunu biliyorum.ablanin ikizleri var ve dehset zor ama cok bal bisi benceBu kadar çok ikiz isteyen varsa demek ki çok kolay aynı anda 2 çocuğa bakmak Şu an korkularım azalıyor
Resmiyette ucuncuden itibaren/sonra iki embriyoya izin varmis.bahcecide tedavi oluyorum ve iki embriyo koymuyolar ikinci tedavide yasak diye.keske 2 embriyo konsa..2. Denemede sans artsin diye 2 embriyo konulmasi gerekmiyor mu? Ben mi yanlis biliyorum. Benim iki embriyo koyulup ikiz gebelik elde edilmisti ama erken dogumla kaybettik. Rahim boyu kisaligindan tek embriyo transfer edildi ikinci denememde ilk baslarda iki kese gorundu ama tekinde bebek vardi digeri gelismedi yani olabilir neden olmasin Rabbim gönlunuze gore versin
Valla kurabiye benim araştırmalarım hiç öyle demiyor biz genede en zoruna hazirlayalim kendimiziBu kadar çok ikiz isteyen varsa demek ki çok kolay aynı anda 2 çocuğa bakmak Şu an korkularım azalıyor
Amiiin canım insAllahYaa cok guzel insallah saglikla kucaginiza da alırsınız darisi basima