Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merabalar benim diş yapım hoş rengi felanda ama süt dişim düşmediği için öteki dişim dişimin atrkasında çıktı damağıma doğru ve sanki orası boşlukmuş gibi duruyor doktora gittim bana diş teli takmamız lazım dedi tek diş için diş teli takmak istemiorum önerileriniz var mı
canım merhabalr öncelikle aynı durum bende de var alt çenede bi tane dişim geride duruyor aynen senn gibi bende tek bi diş için diş teli takmak istemiyorum düşünsene çekieğimiz sıkıntıları:s ben de yöntemler araştırıyorum porselen kuron yapılabiliyomuş ama tam daha bi hekimle görüşmedim ortodontistim diş teli takarız dedi şu anlık istemiyorum kalsın dedim. sen de bi çözüm bulursan eğer beni bilgilendirebilirsen çok iyi olur umarım en kısa zamanda çözümü buluruz yaşım 22 bu arada doktorlar pek kaplama tarzı şeyleri tavsiye etmiyo :S
yaaa bende gittm 1 yıl diş teli kullanman lazım dedi tek diş için krize girdim ama boşluklu durmasıda hoşuma gitmio tüm dişlerim inci gibi bi o göze çarpıo anlatamam bende 18i bitiriyorum işte diş teli çok sorunlu yaa şefafı bile
aynen benim de öle ya. başka bi diş hekmne gidip estetik kaplamalardan yapılıp yapılamıycağnı sorabilirsin. gerideki dişi küçültüp kaplama yapılabiliyo sanırsam .
canım öndeki dişim süt dişi o yüzden boşluk kapanmıo onu küçültsem bile işe yarayamıo
canm belkı disnn resmını koyblrsn yrdmc olblrm .egr dısn cok arkda dglse yanndakh bkc dsle beraber zırkonyum kplamyla halledleblyo. O gerdekı dıs ceklp kopru de yaplblr.
resim çekmeye çalıştım ama cam olmasına rağmen çekmio nasıl ayağımı bilmiorum yada