tek diş eğriliği ve kısalığı

cydiyiki

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
23
0
6
34
Antalya
merhabalar. benım ön iki dişimin hemen yanındaki tek dişim eğri ve biraz kısa. eğriliğini sorun yapmıyorum da kısalığı kötü duruyor. hani o kısa diş diğre dişlerle aynı boyutta olsa eğri olduğu pekte belli olmayacak gibi. 1 aylık bir zamanım var. 1 ay bu dişin kısalığının düzeltilmesi için yeterli bir süre mi? evetse tedavi şekli nedir?

en yakın bir diş hekimine başvur bence daha somut ve doğru yönlendirilirsin, diş büyütme diye birşey var ama dişetini kesip de mi büyük gösteriyorlar yoksa dediğin gibi uzatma yaparak mı hallediyorlar bilmiyorum, bir de bonding dolguyla halledilebilir sanırım, bonding için 1 ay yeterli bir süre ama öteki seçenek ne kadar sürer bilemiyorum.

bnzer zorunu bnde yaşadım sadece öndeki bir dişim biraz yamuk ve yukardaydı ve maaalesef asıl nedenin çene küçüklüğü olduğunu öğrendim. uzun süre tel takmak zorunda kaldım inş daha basit bir çözüm yolu bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…