Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Canım benim çok sağol iyi ki varsınız, bundan sonrası daha güzel olsun umarım. Sen de dış gebelik yaşamış mıydın? Öyle hatırladım sanki.
Bugün güzel haberler senden gelsin ♥️🌺
heyecanla hormon artisi takip ettim ancak sanirim kesinlesti sizin tahmininiz. Umarim en rahat sekilde atlatirsiniz bu donemi. Kocaman sariliyorum.

Insallah bir sonrakinde daha iyi sonuc alacaksiniz🙏İncir kürü yaptınız mı hiç? O da yumurtlamayi destekliyor diye biliyorum..Bir kez de öyle deneyin isterseniz, nereden şifa geleceği bilinmez..
Gerçekten ben çok yol denedim Rabbim ol derse olcak bı sonraki opu imkansız maddiyat bitti

Umarım doktorların bunun bir sebebini bulup çözüm üretirler Bizlerden yaş olarak avantajınız var Gerideki 3. gün embriyolarınız da var Ne hikayeler duyuyoruz mucize gibi Bu kadar emek çaba istek inşallah karşılığını bulacak Biraz mola vereceksiniz diye anladım Bu süreçte bir bakarsınız sayı ve kalite artmış olur Güzel dileklerim sizinle
Canım evet biraz mola vereceğim. Haziran ayındayız, bu yıl 3 kere Opu oldum hepsi kalitesizdi embriyoların, sonuncusunda hiç döllenme olmadı zaten.Hayırlısı olsun, biraz kafa dinlemekte fayda var.Yaş önemli bir faktör ama benim gibi pek çok kişinin de ya erkenden yumurtaları eskiyor ya da hepten menepoza giriyor. Var çevremde, bir arkadaş 35, diğer arkadaşım 40’ta menepoza girdi. Neyse hayatın sonu değil, ağla ağla kanser olmaktansa kadere razı olup devam edeceğiz hayatın verdikleriyle.
Hayırlısı demek en iyisi.
Sizin nasıl gidiyor gebelik? Öpüyorum 😗 ❤️🥰

Canim benim, haklısın.. Ara ver ama çok uzun olmasın, bu dönemde de lütfen burda yazdığın arkadaşlara gösterdiğin nezaketi kendine de göster, küsme, isyan etme, üzme kendini.
Bizim sürecimiz buymuş, evet çok yorucu ve adaletsiz, artık bilemiyorum belki de sınavımız bu. Döllenme eksikliği cidden sinir bozucu, ben 1 hafta miziklanip hafif dağıtıp sonrasinda kendimi toparlamaya çalışmıştım. 3-6 ay gibi bir dönem fitoterapi, yoga ama en önemlisi kendini eğlendirmek gibi şeyler yapmaya çalış lütfen kendine yüklenme. Önce can.
Para kısmına da boşa giden para gibi bakma. Oyle bakınca insan iyice düşüyor. Biz daha dogurmadan bir kaç tur fazladan saçımızı süpürge etmeye gönül verdik😊 Elde avucta olan zaten inşallah doğacak olan çocuğa kalacak, biz belki ona kalacak yatırıma harcayamiyoruz ama hayat veriyoruz daha iyi yatırım olamaz onun için. Yedik, içtik gezdik tozduk luksumuze de zamanında harcadık, bu paralar demek ki şu anda bu işlere harcanacakmis helal edip geç. Eşime de dedim geçen valla bu çocuk doğsun erkenden çalıştırmaya baslicam, şöyle 60-70e geldiğimde bı Ajda Pekkan makeoverina soksun annesini. Üzülmekten suratım iyice düştü, Kılo al ver oram buram çatladı. O zamana biz bitmiş oluruz, yapsın çocuk artık 🙃🙃
Ben de zorlanıyorum biraz gamsız olmaya, takmamaya, kendime dönmeye ama yapabileceğimiz şey şu noktada bu. Tekrarlıyorum lütfen kendine iyi bakmaya calis şu dönemde.
Çok sarılıyorum, bizi de habersiz bırakma 💚
Erkenden çalıştırma fikrine bayıldım 🤭🤣 Sanayiye verip usta yapmak lazım 🤣Şaka bir yana üzücü 💔 kalbim ağrıyor 😣 son 3 gündür ama dediğin gibi önce can. Hayırlısı olsun bitanem. Spor ve hobilerle geçireyim bakalım önümüzdeki ayları.
Senin nasıl durumlar?Aldın mı genetik sonuçlarını?İnşallah güzel haberler ver.Öpüyorum 🤩🥰😍

Gerçekten ben çok yol denedim Rabbim ol derse olcak bı sonraki opu imkansız maddiyat bitti
Canım seninle benzer kaderi paylaşıyoruz. Bende de Opu’lar başarısız geçiyor.Son 3 Opu’da böyle oldu, geçen sene ve öncesinde yaptığım Opu’lar daha iyiydi, onlarda da tutunma olmadı.
Neyse en azından senin bir yavrun var, ona sıkıca sarıl ve tüm üzüntülerini unut, iyiki yapmışsın bak onu daha önceki senelerde, Allah onun bahtını açık etsin. ❤️
İlerde maddiyat düzelirse tekrar denersin. Ama elinde olan yavruna yatırım yapsan da güzel. Zor biliyorum ama üzüntüsü geçecek çünkü yapacağımız birşey yok vitamin ve takviyelerden başka.

Kizlar ben yazmamisim. 6 folikulle basladigimiz opu surecine 4 folikulle girdim, dun opu gunumdu. 4 folikul de olgun cikmis. Bugun 3 tanesi dollendi diye haber geldi. Hepsi icin 5. gunu bekliyoruz, genetik teste gitmeleri sart benim icin. Yeniden kurtajlar istemiyoruz. O yuzden 3. gunde dondurma vs yapilmayacak.
Bize sans dileyin 🙏
Bitanem harikasın. 4’te 3 çok iyi.Tebrikler 🎊🎉İnşallah sağlıkla ilerler kuzum 5. Güne 🙏❤️😊

Erkenden çalıştırma fikrine bayıldım 🤭🤣 Sanayiye verip usta yapmak lazım 🤣Şaka bir yana üzücü 💔 kalbim ağrıyor 😣 son 3 gündür ama dediğin gibi önce can. Hayırlısı olsun bitanem. Spor ve hobilerle geçireyim bakalım önümüzdeki ayları.
Senin nasıl durumlar?Aldın mı genetik sonuçlarını?İnşallah güzel haberler ver.Öpüyorum 🤩🥰😍
Herşey olacağına varıyor, bayramı da kendini ruhen de fiziksel de iyileştirmeye geçirirsin hem iyi gelir. İyi ol 💖
Ben beklemedeyim genetik 20-25 gün dediler, sonra güzel gelirse sonuç önümde bir de histereskopi var, sonrasında da Allah kerim 😊
Ben de çok çok öpüyorum ara vereceksin diye buralara da ara verme, arada gir kendinden de haber ver 😘

Herşey olacağına varıyor, bayramı da kendini ruhen de fiziksel de iyileştirmeye geçirirsin hem iyi gelir. İyi ol 💖
Ben beklemedeyim genetik 20-25 gün dediler, sonra güzel gelirse sonuç önümde bir de histereskopi var, sonrasında da Allah kerim 😊
Ben de çok çok öpüyorum ara vereceksin diye buralara da ara verme, arada gir kendinden de haber ver 😘
Vermem tabii ki, sizsiz olmaz :) Canım inşallah güzel haberleri alırsın. Bu sefer umutluyum çünkü elinde epey oldu 5. güne giden. Ben de North Vital aldırdım eşime, senin tavsiyenle. Tekrar vitaminlere başladım. 2-3 ay kullanalım. Ağustosta denerim diyordum ama acele etmeyeceğim. Kullanacağım takviyeleri ve sonra düşüneceğim.Öperim.

Canım evet biraz mola vereceğim. Haziran ayındayız, bu yıl 3 kere Opu oldum hepsi kalitesizdi embriyoların, sonuncusunda hiç döllenme olmadı zaten.Hayırlısı olsun, biraz kafa dinlemekte fayda var.Yaş önemli bir faktör ama benim gibi pek çok kişinin de ya erkenden yumurtaları eskiyor ya da hepten menepoza giriyor. Var çevremde, bir arkadaş 35, diğer arkadaşım 40’ta menepoza girdi. Neyse hayatın sonu değil, ağla ağla kanser olmaktansa kadere razı olup devam edeceğiz hayatın verdikleriyle.
Hayırlısı demek en iyisi.
Sizin nasıl gidiyor gebelik? Öpüyorum 😗 ❤️🥰
İyi gidiyor bakalım kalp atışı için bekliyoruz Bu mola size yarasın inşallah

X