• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon tek bir tüy bile dökülmedi,Neden ?

karma23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
105
55
98
15 gün önce buz lazer tüm vücüt ilk seansimi yaptirdim,tüylerin tamami çiktı ve hiç dökülme olmadi,epilasyon yaptirdiğim yeri aradim olabilir ilk seansta dediler ama cevap beni tatmin etmesi sizce neden olabilir?

15 gün önce buz lazer tüm vücüt ilk seansimi yaptirdim,tüylerin tamami çiktı ve hiç dökülme olmadi,epilasyon yaptirdiğim yeri aradim olabilir ilk seansta dediler ama cevap beni tatmin etmesi sizce neden olabilir?
Ilk yaptirdiginizda ilk bir kac gun ucu yanik gibi gozukuyor sonra tuyler firlamis gibi gozukuyor. 10 gun veya 2 hafta sonra dokulme basliyor. 2 haftadan sonrada dokulme olmazsa dusuk joule uygulanmistir.

cevabınız için teşekkür ederim,bu söylediklerinizin hiç biri ben de olmadı,bugün 19.gün tüyler eskiden nasılsa şimdide öyle
,kese yapın,3.seanstan sonra fark olur falan dediler ama inandırıcı gelmedi.

cevabınız için teşekkür ederim,bu söylediklerinizin hiç biri ben de olmadı,bugün 19.gün tüyler eskiden nasılsa şimdide öyle
,kese yapın,3.seanstan sonra fark olur falan dediler ama inandırıcı gelmedi.
Buzlazer ise yaramadi demek ki. Alexandrite lazer yaptirin o zaman o daha etkilidir.

Ben de bacaklarıma buz lazere gittim 2 hafta önce, inanılmaz canım acıdığı için düşük ayarda yaptı kadın, şu an kendiliğinden dökülmüyor ama elimle tutunca geliyor. Alexten en az 3-4 kat daha çok acıtıyor siz nasıl dayandınız :/

Genellikle 1 hafta - 15 gün arası dökülmeler başlar. İşlemden 10 gün sonra keseye başlanması daha sağlıklıdır. Düşük doz çalışılsa bile yer yer dökülmeler olur.

Bende 9 aralıkta ilk seansıma gittim 10 gün sonra kese yap dedi benim de tüyler olduğu gibi duruyor sadece tüy uçları yanmış gibi bir kaç gün sonra kese yapıcam bakalım sonuç ne olacak. Ben koltuk altı ve bacakta hiç acı hissetmedim özel bölgede çok az oldu ama dayanamayacak kadar değil

İkinci seans lazeride yaptırdım, yeni makine almışlar markası helen dedi ,dökülmeyi net olarak 3.seans dan sonra hissedersin dedi,güvenilir bir yer devam edeceğim bakalım,bu defa hassas bölgelerde dayanilmayacak acı oldu ama değer napalm, saniyelik bir yanma hissi hemen geçiyor zaten

Back