tek benmıyım?

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
arkadaslar cok sukur 9. ayıma kadar gelebıldım dogumum yarın beklenıyor ve normal olsun ıstıyorum inş da oyle olur ama dogum korkusundan cok baska korkularım var bebegımde gelmek bılmıyor buda benı endıselendırıyor allah korusun bısey olmasından korkuyorum bebegıme bakamamaktan yada ne bılım yazmak bıle ıstemıyorum terslık olmasından korkuyorum bu durum normal mı yoksa psikolojık yardımmı almam gerek sureklı dua edıyorum onerılerınız beklıyorum bu dusuncelerı nasıl asabılırım bırde cok pımpırıklıyım ondan da kaynaklanan durrummu?
bırde beklemekten yorulan tek benmıyım (

canım öyle düşünme hamile kadın psikolojisi bu rahat olmaya çalış ki bebeğinde rahat olsun. Ablam 42nci haftada doğum yaptı hemde normal doğum. doktor herşeyin yolunda gittiğini söylüyorsa rahat ol. bende zaman zaman bu duyguları yaşadım. 7nci ayımdayken evime hırsız girdi ve beni tartakladılar allahıma çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz birşey olmadı. 6 haftam kaldı benimde. Üzme kendini iyi düşün ki iyi olsun her zaman. Psikolojik tedaviye ihtiyacın yok bebeğini kucağına alınca herşeyi unutacaksın canım

evet ben de aynı durumdaydım. sıkılma beklemekten telefonunu kapalı tutki hala doğurmadınmı laflarına maruz kalmayasın. bebeğin vaktini bekliyordur ve sağlıklı bir şekilde gelecektir inşallah. bol bol ve hızlı hızlı yürü doğumun kolaylaşır. ve sadece güzel şeylere odaklar kötü olan herşeyi sil at kafandan. bebeğine nasıl hasretle bakacağını onu nasıl özlemle bağrına basacağını onu nasıl güzel emzireceğini ve işte o an anneliğin doruklarında uçacğını hayal et sadece başka hiç bir şeyi değil. sakın korkma herşey çok güzel olacak. korkupta sancılarını kaçırma. sadece doğurmaya odaklan. sakın korkma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…