Ben yaşadım hemde buyuk ve pahalı bir şehirde. Kiram sizin dusundugunuzun 3 katıydı diyim anlayın yaşadığım yerin pahalılık durumunu ona göre kıyaslama yapın. Fatura ve kiraları çıkardığımda 1000 lira harcamiyordum bile ama dikkat ediyordum. Misal bi ogun dışarıda yediysem diğer ogun evde corba falan yapıyordum. Kıyafete falan cok fazla para harcamam ben bi de. Iyi para verip kalitelisinden alırım ama az alırım sürekli cesit cesit giyinmem. Ogrenciydim ben bu arada. Öğrencilik hayatı suruyordum iste oyle cok luks kaliteli bi yasam degildi aylık 700 800 lira yetiyordu yetirmeye çalışıyordum. Guzel zamanlardı ama =D
Bir de bu hayatı ne kadar süre için dusunuyorsunuz o önemli bence. Yıllarca her seyden kısa kısa kıt kanaat yasanmaz ama bir kaç yıl boyle idare edilir diye dusunuyorum. Ve acil ya da ekstra bisey çıkması durumunda aileniz yanınızda olur mu size yardım ederler mi? Cok şükür bende olmadı ama olsaydı onlar yardım ederlerdi.
Bu anlattıklarım 7 8 ay kadar oncesi bu arada. Su anda hayat daha pahalı
Bir de bu hayatı ne kadar süre için dusunuyorsunuz o önemli bence. Yıllarca her seyden kısa kısa kıt kanaat yasanmaz ama bir kaç yıl boyle idare edilir diye dusunuyorum. Ve acil ya da ekstra bisey çıkması durumunda aileniz yanınızda olur mu size yardım ederler mi? Cok şükür bende olmadı ama olsaydı onlar yardım ederlerdi.
Bu anlattıklarım 7 8 ay kadar oncesi bu arada. Su anda hayat daha pahalı