• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Tek başına söz ve nişan

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
Merhaba kızlar benimde yardıma ihtiyacım var. Düşünmekten kafama ağrılar giriyor. Biz 4 yıldır beraberiz geçen hafta da erkek arkadaşım askerden geldi ve artık bişeyler yapalım diyoruz çünkü ailem beni sıkıştırmaya başladı. Bu zamana kadar hiç tanışmadılar ama ben onun ailesine sık sık giderim. Söz ve nişanı bir arada yapmak istiyoruz çünkü ne onun ne de benim ailem (amca-teyze-hala..) İstanbul'da değil bizde boşuna uzatmak istemiyoruz. Sorun şu: Kayınpeder kesinlikle yardım etmiyor hatta onlar aile arasında böyle bir konu konuşmamışlar bile erkek arkadaşımda bana sanki benim evleneceğimi düşünmüyolar demişti de. Aile destek vermicek onların borcu varmış. Bütün her şeyi benim erkek arkadaşım alacak çiçek,çikolata ve babasının bana takacağı bileziği bile. Para biriktirelim dedik bakalım olacakmı nasıl yapıcaz ya da bu duruma benim ailemin tepkisi ne olacak. Bu yüzden aramızın açılmasını istemiyorum. Bunun başka bir yolu yok mudur? Söz ve nişanı bir arada yapanlar vardır belki nasıl oldu tanışma sırasında mı yüzük takıldı nasıl olur ki bu işler?

güzelım erkek arkadasın askerde olduguna göre yasın 20-25 arası sanırım aılesı adına sakın bırsey yapma sonra herseyı senden beklerler sevgılın askerden gelsın ıse gırsın ondan sonra soz nısan yap aılesı daha sımdıden boyle yapıyorsa ıstemıyorlar demekkı sabırlı ol nısan atmaktansa beklemek daha ıyı hem hayatın sana ne getırcegını bılemeyız dımı

Canım 23 yaşındayım ve erkek arkadaşım askerden geçen hafta geldi. Bende öyle düşünüyorum benim ailemden herşeyi bekleyecekler sonra ama böyle de olmuyor benim okulum bitecek ve hala bir gelişme yok. Bütün ailem bir sevgilim olduğunu biliyor ve hepsi artık birşeyler yapın diye sıkıştırıyor. Erkek arkadaşımı da sıkıştırmak istemiyorum ama kendi başımıza yapamıcaz sanırım :/

sakın sakın sevıyorsun ama sabret once ben 3 sene bekledım hersey yoluna gırdı zaman lazım bıraz ve dua Allah yardımcı olur gercı benı hala ıstemıyorlar ama ogullarının hatrına katlanıyorlar bende konustum bırsey takmıyorlar benım aılemde takmıyor bana yapacaklar ne yapacaklarsa zaten herseyı sevgılımle ortak alıyoruz kımseye verecek hesabımız yok kız kardesı bıraz cazgır ama onuda paylıyorum ne yaptınız kı ne ıstıyorsunuz dıye dusun bana kıralık altın takalım bıle dedıler o kadar cırkefler

sakın sakın sevıyorsun ama sabret once ben 3 sene bekledım hersey yoluna gırdı zaman lazım bıraz ve dua Allah yardımcı olur gercı benı hala ıstemıyorlar ama ogullarının hatrına katlanıyorlar bende konustum bırsey takmıyorlar benım aılemde takmıyor bana yapacaklar ne yapacaklarsa zaten herseyı sevgılımle ortak alıyoruz kımseye verecek hesabımız yok kız kardesı bıraz cazgır ama onuda paylıyorum ne yaptınız kı ne ıstıyorsunuz dıye dusun bana kıralık altın takalım bıle dedıler o kadar cırkefler

Benim görümcem yok inan buna sevindim :) melo ben babamın evinde bu kadar hesap kitap yapmadım bunları düşünmek beni çok yoruyo benimde okulum seneye bitecek zaten çalışmaya başlamadan evlenmem ama bi başlangıç olsun istedik

Back