Karşılıklı ıstememe gıbı bır durum da yok,cok saçma gelıyor durum,herkes gülerek hayırlısı çok sevındım deyıp gecıyor,senın yasın kaç?Aynı sıkıntıyı şuan bende yaşıyorum
Bende bunu dusundum aslında ama ne bıleyım annemın ne alalım ne gıyelım dıye heyecanlanmasını en azından konusmasını beklerdım,herhangı bır tavırda yok,ikiside unı mezunu genc ınsanlar,tek kızım,ne bıleyım kırıldım bıraz ama en güzeli bu zaten.kendım karar verıp uygulayayım barıKarışsalar daha kötü
Bak yaşıt sayılırız küçük kız değilsin herşeyini üstesinden gelirsin 10 yıl önce başka bir şehirde bir çanta ile geldim özel sektörde çalıştım her şeyimi yaptım
Düğünüme de kimseyi karıştırmadım ben karar verip uyguladım En temizi böyle
Yap organizasyonu hatta annenin babanın giyeceklerine kadar hazırla talimat ver onlara bunu giy tıraş ol duş al gibi
Karşı taraf da zaten beklentiye girilmeye müsait değilmiş bunun bilincindesiniz buraya da yazmışsınız zaten
Her şey senin istediğin gibi olacak kimse engel olmayacak diye düşün mutlu ol
Anneninki de eyvah kızım evleniyor şaşkınlığıdır benim Kv min kızı 39 yaşında evlendi onda da vardı böyle bir tavır
31 yaşındayım bende,, senin şöyle bir durumun var, anne yok , abla hasta, ilgilencek kimse yok anladığım kadarıyla,,,Karşılıklı ıstememe gıbı bır durum da yok,cok saçma gelıyor durum,herkes gülerek hayırlısı çok sevındım deyıp gecıyor,senın yasın kaç?
Bende bunu dusundum aslında ama ne bıleyım annemın ne alalım ne gıyelım dıye heyecanlanmasını en azından konusmasını beklerdım,herhangı bır tavırda yok,ikiside unı mezunu genc ınsanlar,tek kızım,ne bıleyım kırıldım bıraz ama en güzeli bu zaten.kendım karar verıp uygulayayım barı
Senin ailenın tepksıı nasıl?nısanınız aılenın oldugu yerde mı olacak?ablası cok garıpmıs31 yaşındayım bende,, senin şöyle bir durumun var, anne yok , abla hasta, ilgilencek kimse yok anladığım kadarıyla,,,
Ben erkek arkadaşımın ablasıyla 5 dakika mesafede oturuyorum, mayıs ayında söz olcak diye kararlaştırdık, müstakbel görümce daha beni arayıp da ne olcak nasıl olcak demedi, erkek arkadaşım haftada bir ablasına ziyarete gider , daha bir kere de sen de gel demez, bende bilmiyom nasıl olcak, ikimizin ailesi de farklı şehirlerde, bu konuyu konustugum her arkadasım olur mu öyle şey, sizin çoktan her seyi aayarlamanız gerekiyordu diyorlar, kafamda deli sorular...
Inşallah canım yaCanim uzme kendini, imkanin varsa herseyi organize et sonra boyleyken boyle dersin. Tabi ki ailenin demesi lazim ozellikle annenin ama belki atlamislardir akillarina gelmemistir. Sen skma canini
31 yaşındayım bende,, senin şöyle bir durumun var, anne yok , abla hasta, ilgilencek kimse yok anladığım kadarıyla,,,
Ben erkek arkadaşımın ablasıyla 5 dakika mesafede oturuyorum, mayıs ayında söz olcak diye kararlaştırdık, müstakbel görümce daha beni arayıp da ne olcak nasıl olcak demedi, erkek arkadaşım haftada bir ablasına ziyarete gider , daha bir kere de sen de gel demez, bende bilmiyom nasıl olcak, ikimizin ailesi de farklı şehirlerde, bu konuyu konustugum her arkadasım olur mu öyle şey, sizin çoktan her seyi aayarlamanız gerekiyordu diyorlar, kafamda deli sorular...
Yanlis anlama, ama anlatigin kadariyla ailen sanki biraz pasif insanlar gibi geldiler bana.Bende bunu dusundum aslında ama ne bıleyım annemın ne alalım ne gıyelım dıye heyecanlanmasını en azından konusmasını beklerdım,herhangı bır tavırda yok,ikiside unı mezunu genc ınsanlar,tek kızım,ne bıleyım kırıldım bıraz ama en güzeli bu zaten.kendım karar verıp uygulayayım barı