• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tek başına doğum yapmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

masal2606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
2
0
36
27
Merhaba ben şu anda evlilik dışı hamileyim çocuğu kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum ama şöyle ki bir durum var çocuğu babası istemiyor ve benim doğumda yanımda duracak kimsem yok çünkü zaten yanlız yaşayan bir bayanım ne yapacağımı çok şaşırdım lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba ben şu anda evlilik dışı hamileyim çocuğu kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum ama şöyle ki bir durum var çocuğu babası istemiyor ve benim doğumda yanımda duracak kimsem yok çünkü zaten yanlız yaşayan bir bayanım ne yapacağımı çok şaşırdım lütfen yardımcı olur musunuz
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, bi arkadaşın kuzenin falan da yok mu halden anlayacak , allah yardım eder merak etme 🙏🏻 ama zor bir süreç inşallah istediğin gibi olsun herşey🙏🏻

Isteklerinizi yargilamak kimseye dusmez. Bu sizin hayatiniz. Empati yaptigimda ben olsam babasinin durumunu sorgulardim neden istemiyor beni mi sevmiyor evlilik mi dusunmuyor amac ne ? Eger olumsuz cevaplar varsa oyle bir babadan cocugum olsun istemezdim. Sevdigim sevildigim cocuk haberini alinca havalara ucacak bi babadan cocuk yapmayi dusunurdum. :) yasadiginiz tam olarak nedir bilemiyorum ama yaninizda suan kimse yoksa ilerde daha cok zorlanacaksiniz. Dogacak cocuk da bu durumlardan nasibini alacak. Eger babasi istemiyosa bi babasi varken bu travmayla yasayacak omur boyu.. Yani anlık istekler sonrasinda pismanlik yaratabilir agir yaralar acabilir. Saglikli dusunup saglikli bi karar almanizi dilerim allah yardimciniz olsun.

Cnm Allah sana ne güzel bir mucize bahşetmiş, sakın saçma👆 yorumlara takılma.. Bakarsın doğum yapınca babasıda pişman olur, Allah aranızda yine bir bağ kurar, bilemezsin senin için gizlenen sürprizleri.. Hem hemşireler yardımcı oluyor hastanede, eve dönüncede üstesinden gelirsin. Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez. Zaten hastaneden çıkmadan bilgilendiriyor ebeler. Yolun açık olsun cnm, sağlıkla kavuşursun inşallah meleğine🙏

Bu kadar zorluğa rağmen onu hayatta tutma gayenizi yürekten tebrik ediyorum 😇🙏🏻 Sizin gibi güçlü bi annesi olacağı için bebeğiniz çok şanslı 👶🏻 Siz ona eminim babasının yokluğunu asla hissettirmezsiniz.
Umarım her şey gönlünüzce olur 🙏🏻

Satasma isteginiz neden bana denk geldi? Sizin fikriniz size konu sahibi cevap versin birakin da.Siz kendi fikrinizi mantikli bulabilrsiniz bana gore de sizin dediginiz asiri sacma.Konu sahibi tek basimayim diyor babasi istemiyor diyor. Yok belki soyle olur yok boyle olur vs gibi fikirlerinizi belirtirken baska insanlarin fikirlerine saygi duymayi ogrenin once.
Kadin caresiz kalmis burdaki insanlara danisiyor amac yardim etmek bu laf atma olayi nedir ya? Sizle laf dalasina tabiki girmeyecegim,baska uyelere bakiniz.

Sağlıkla kavuşun inşallah.
Doğumda yanınızda kimse olmasına ihtiyacınız yok.
Doğum ve sonrası hemşireler ne yapacağınızı gayet güzel öğretiyorlar.
Eve geldiğinizde keşke ev işine yardım edeniniz olsa ama yalnız yaşadığınız için buna da ihtiyaç yok.
Kendinizi ne zaman iyi hisseder, o zaman yaparsınız.

Babası olacak herif nüfusuna almasın lütfen, kendi soyadınızı verin.
Hiçbir hakkı olmasın bebeğinizin üzerinde.

Minik bı mucizeniz var ne güzel Allah yardımcınız olsun canım her şey olacağına varır sen dikkat kenidine bı baktin durumlar istediğin gibi olmuş 🥰

Satasma isteginiz neden bana denk geldi? Sizin fikriniz size konu sahibi cevap versin birakin da.Siz kendi fikrinizi mantikli bulabilrsiniz bana gore de sizin dediginiz asiri sacma.Konu sahibi tek basimayim diyor babasi istemiyor diyor. Yok belki soyle olur yok boyle olur vs gibi fikirlerinizi belirtirken baska insanlarin fikirlerine saygi duymayi ogrenin once.
Kadin caresiz kalmis burdaki insanlara danisiyor amac yardim etmek bu laf atma olayi nedir ya? Sizle laf dalasina tabiki girmeyecegim,baska uyelere bakiniz.
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, bu dediğimi bi kenara not edin 😒

Back
X