Lütfen kısa bir süre de olsa konum taşınmasın, çok kararsız kaldım.
Kızlar, yurtiçi /yurtdışı kültür turlarına yalnız katıldığınız oldu mu hiç?
Yalnız çok seyahat ettim, ama hiç tek başıma kültür turu yapmadım. Herkes çift dolaşırken, ben sıkılır mıyım ki? Abes olur mu kestiremiyorum.
Yalnız gezenlerden fikir istiyorum.
Teşekkür ederim GelenKutusu. Evet aslında, rehberler de hoş sohbet oluyorlar. Gezerim, yalnız çok gezdim de, genelde ben tek gidip, kalacak yer vs herşeyi kendim ayarlıyorum.Geçen sene Kapadokya'ya gitmiştim tek başıma
Genellikle aileler, evli/nişanlı çiftler ve kız kıza arkadaşlar vardı.
Ben genelde rehberin peşinde olduğum için sıkılmadım.
Kız kıza gruplarla da arkadaş olabilirsiniz.
Uzun süreli turlarda sorun olabilir mi bilmiyorum. Serbest zamanda tek başıma gezebilirim derseniz bence sorun olmaz.
Di mi aslında yeni arkadaşlıklar için fırsat bile olabilir. Cesaret buluyorum, teşekkürler Pelin.2007 de hırvatistana gitmiştim, amacım tek başıma dolaşmaktı ama daha uçakta benim gibi yalnız gelmiş bir kızla tanıştık ve 4 günü birlikte geçirdik :) o yüzden pek yalnız olduğum söylenemez.
Bayramda boş musun? Takıl banaevde tek başına kitap okumak ya da internette kültür turlarının yapıldığı yerlere bakmak konuya dahil mi??
Değil..
O zaman derhal terkettim konuyu,
İyi gezmelerr
Teşekkür ederim Bahar. Kimse buralara uğramaz artık ama desteğiniz yeterbende güncel yapayım
o zaman yorum yazayım...Teşekkür ederim Bahar. Kimse buralara uğramaz artık ama desteğiniz yeter
Lütfen kısa bir süre de olsa konum taşınmasın, çok kararsız kaldım.
Kızlar, yurtiçi /yurtdışı kültür turlarına yalnız katıldığınız oldu mu hiç?
Yalnız çok seyahat ettim, ama hiç tek başıma kültür turu yapmadım. Herkes çift dolaşırken, ben sıkılır mıyım ki? Abes olur mu kestiremiyorum.
Yalnız gezenlerden fikir istiyorum.
Oldu mu şimdi, konuma uğradın ama yorum yapmadan mı gittin.Evet buyrun benimmm
Evet yurtiçi turları çok hızlı oluyor, oradan oraya koşturuyorsun. Yurtdışında da en kötü alışveriş yaparsın sanki, ya da bir cafe de yer içerim.Yurtdışı zor olur bence tek .. Serbest zamanda özellikle .. Ama belki yurtiçi o kadar da sıkıcı olmayabilir .
farklı seyler denemeyi severim ben.ama böyle bir şey denemedim henüz.
ne kaybedersinki...değişik bir tecrübe olabilir
Hazır vizem varken ben de aklımdaki bir kaç yeri kaçırmak istemiyorum Choccy. Bu sene bayram tatili de iyi denk geldi.Turla gidileceği için sorun olmaz bence. Tek gitmedim ama eşimle Yurtdışı tura katıldım. Genelde rehberle geziyorsun zaten,ekstralar oluyor onlara katılmazsan boş zamanın kalir,biz katılmiştık hepsine sabah 8de uyanıp kahvalti yapip yollara düşüyorsun,akşamda 12yi buluyor otele dönmek,yorgun argın uyuyup sabah yine aynı tempo geziyorsun. Keyifliydi kızım biraz daha büyüsün gezmek istediğim çok yer var,nasip olursa gideceģim bende ailemle tabi.
Sağolasın canım,ilerde sende inşallah cekirdek ailenle güzel güzel tatiller yaparsın.Di mi , zaten yaşlandıkça daha bir korkak olup, yeniliklere kapanmaya başladığımı farkediyorum, belki bu bir fırsat. Teşekkürler :)
Hazır vizem varken ben de aklımdaki bir kaç yeri kaçırmak istemiyorum Choccy. Bu sene bayram tatili de iyi denk geldi.
Sen de çekirdek ailenle gez tabi, çok güzel yeni anılar oluşturun inşallah :)
Sağolasın canım,ilerde sende inşallah cekirdek ailenle güzel güzel tatiller yaparsın.
Ama senin yerinde olsam imkanım dahilinde 1 dakika düşünmez giderdim inan. Bak şimdi gitsem yada 5 sene sonra ne operaya gidebilirim kızımla,ne şaraphane gezisine,nede tekne turuna. Oturup Becherovkaları,şarapları deviremem. 15 sene sonra ancak eşimle yaptıgım tatile benzer birseyler yapabilirim kızımla,şu an daha seçici olmak durumunda kalirım ama sen tadıni cıkarırsın her türlü. Bende bekliyorum iyice büyüsün ilerde hatırlayabileceği bir tatil olsun diye,şimdiki tatiller mini disko,çocuk klübünden ibaret bizim için.
Git,zaten serbest zaman denilen şeyler 1 saat oluyor genelde,yemek yemek ,alisveriş yapmak için ki zaten eminim birileri olur çevrende,biz gittiğimizde bir aileyle ve bir grup hatunla fena kaynaştık,hala görüşürüz arada. Birde 70lik cift vardı,cok tatlılardı evlilik yıldönümü kutluyorlardı. Muhakkak birileri olur yani anlaşabileceğin,ayrılırken üzülmüştük biz.
Git tadını çıkar diyorum başka birsey demiyorum.
Tabi benim icinde gez canım. İyi eğlenceler.
Samsonn
Simdii.Benimde bircok endiselerim vardi.Canim sıkılır mı?Diger kafile elemanlarindan dislanir miyim?Oyle terkedilmis kedi yavrusu gibi olur muyum diye.Bunlara hic takilma.Ben bu sekilde tek basima avrupa seyahatine ciktim.Dondugumde cok yakin arkadaslarim oldu.Hic tereddut etme derim.Bu yaz icin ingiltere dusunmustum ama ayarlayamadim butcemi.Yoksa yine tek basima gidecektim 10 gun.
Öperim canim,iyi eğlencelerÇok teşekkürler güzel dileklerin için ChoccyEvet ya, endişelerle hayatı kaçırmak istemiyorum. Minnoş'u öp benim için
Terk edilmiş kedi yavrusuTam olarak bu işte. Çok sağolasın Chelzy Aradığım gazı aldım sayenizde kimse beni tutamaz. İngiltere hem kasvetli hem pahalı; gel Fransa yapalım 2 hafta