- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında kurs da değil, kesinlikle konuşman gerek. hemde ingilizceyi güzel konuşan biriyle konuşman gerek ve mümkünse türk olmasın bu kişi. mesela netten hintli insanlarla konuşabilirsin. hem çok sıcak kanlı olurlar, hem alay etmezler ve aksanlarını çözdüğün zaman hayırlı olsun bir dilin daha var demektir :) çok ilginç olacak belki ama ben ingilizceyi o kadar insan arasında hintlilerden öğrendim :)
valla kim ne derse desin, ingilizce, ingilizce öğrenmek için çıkarılan kitaplardan asla öğrenilmez,
eğer yds ye katılmak gibi hedefin yoksa boşver ingilizce öğrenme kitaplarını, kursları, onlar sınavları geçmek için var
bence tek gerçek ingilizcenin duyarak öğrenilceği
internetten level level ses dosyalarını indirip dinlemeye başla, illa hepsini anlayacaksın diye bişey yok,hikayeler var mesela seviye seviye, indir uyumadan önce, yürüyüşte, yolda vs dinle
Effortless English ses dosyalarını bul, onlar çok güzel, talimatlarını takip et bu sistemin, 6 ay sonra haline şaşırırsın
aslında kurs da değil, kesinlikle konuşman gerek. hemde ingilizceyi güzel konuşan biriyle konuşman gerek ve mümkünse türk olmasın bu kişi. mesela netten hintli insanlarla konuşabilirsin. hem çok sıcak kanlı olurlar, hem alay etmezler ve aksanlarını çözdüğün zaman hayırlı olsun bir dilin daha var demektir :) çok ilginç olacak belki ama ben ingilizceyi o kadar insan arasında hintlilerden öğrendim :)
baslangic seviyesinden degil de orta seviyeden kendin gelistirebilirsin.Ingilizce hocamin bi lafi vardi bi insan hic bilmiyosa ona ogretmek daha kolaydir,eger gecmiste yanlis ogrenmisse ona ogretmek daha zor.yanlis ogrenmis insan yazilmis tahta gibidir,once yazilani silmek gerekir demisti bi gun.simdi kendin baslarsan belki telaffuzlar yanlis olcak,yanlis anladigin yerler olcak ne biliyim.orta seviyeye gelince isin mantigini kapmis olursun,ordan dizilerden,sarkilardan ileri seviyeye cikarabilirsin.dediğinizi deneyeceğim.. ama aklıma takılan şey, söylenenlerin anlamını bilmeden, Türkçe çevirisi olmadan, kelime ezberim olmadan nasıl anlayacağım