• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Tek bacak

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

Seytanolabilirim

🦁🦁🦁
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
2.979
4.153
133
38
Kızlar, ben bu aralar biraz hatta fazlaca kilo aldım tatlı, hamur işi falan derken bacaklarım da selülit çıkmış. Ama biraz bakınca bir bacağımda daha çok selülit var bariz belli neden böyle oldu ve ne yapmam lazım . Önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim

Kızlar, ben bu aralar biraz hatta fazlaca kilo aldım tatlı, hamur işi falan derken bacaklarım da selülit çıkmış. Ama biraz bakınca bir bacağımda daha çok selülit var bariz belli neden böyle oldu ve ne yapmam lazım . Önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim

Bol su,çokça hareket ve az tuz...Bunları yaparsanız geçer. :KK39:

Selulit kilo vermedikce kolay kolay gitmiyor. Demek bir bacaginizda yaglar daha cok birikme yapiyor. Bacaklariniza agirlik vererek spor yaparsaniz ve duzenli banyoda kese daha cabuk giymesine yardim eder. Ama unutmayalim yaglar bolca icilen sular yardimiyla vucuttan atilit

Back