Tek arter kordon bağı?

Canim evet benimde 25.hafta kontrolumde cikti

Bu başlıktaki arkadaşlar, doğum yaptınız muhtemelen. Merak ettim nasılsınız
Benim bu hafta suyum fazla çıktı, doktorumun yüzü değişti kızdı, diyetine dikkat et ve istirahat et dedi, erken gelir yoksa dedi. Bu arada tek arter olayından çok şükür gelişim olarak etkilenmedik, çok yüksek olmasa da gebelik diyabetim var ve bebeğim sürekli 2-4 hafta arası önde gitti bugüne kadar çok şükür. Şimdi doktor kızıyor, kilo alması yavaşlasın diyor. 3300 olmuştu 35+2 de, kof kilo olmasın doğunca iç organları sıkıntıya sebep olur dedi. 38 dolunca alacak sezaryenle.

Merhaba oncelikle saglikla kucaginiza almanizi dilerim 4 hafta gelisme.geriligi var dendi 4 ayri hastanede fakat bebek 4 kilo 54 cm dogdu 4 hastane birden nasil yanildi drum dahil hepimiz sok olduk

Bende de gebrlik sekeri vardj mutlaka dikkat edin ben suan acisini cekiyorum asla doymayan bir bebege sahip oldum bu yuzden

Maşallah, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ❤

Merhabalar, dün detaylı ultrasonda çıktım. Tek ven tek arter teşhisi kondu. Bebeğimin diğer organları ve gelişimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Fetal karfiyografi önerdi doktor ve bazı genetik hastalıkların olabileceğini söyledi. Bildiğiniz gibi gelişim geriliği, erken ya da ölü doğumdan bahsetti. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Başından geçenler olarak deneyimlerinizin bahsederseniz çok memnun olurum. Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı, büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…