- 18 Kasım 2014
- 32
- 12
- 13
- 38
- Konu Sahibi nermincoskun
arkadaşım oldu ve bu inanılmaz tek ameliyatta hem meme dikleştirme hemde meme büyütme ameliyatı olmuş protezin özelliğinde çift jell varmış dikleştirme ve büyütme yapıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa nasıl yani yeni mi cıkmış bu. Yada arkadaşına protez koyunca dikleştirme gereği duymamistir doktor, bndebburda bazı bayanlardan okudum doktor bazen gerek duymuyormuş çok sarkık değilse protez toparlıyomus,arkadaşım oldu ve bu inanılmaz tek ameliyatta hem meme dikleştirme hemde meme büyütme ameliyatı olmuş protezin özelliğinde çift jell varmış dikleştirme ve büyütme yapıyormuş
HahahaOda mı natrella ymış
Alemsin :)Oda mı natrella ymış
Meme protezi = SilikonMeme protezi nedir ki ya ne demiş arkadaş öyle yada bilgisi olan varmı
Yeminle aynısını yazacaktımOda mı natrella ymış
Kızlar araştırdım hakikaten böyle bir silikon varmışYeminle aynısını yazacaktım
Vardır canım ben işin orasında değilim bu arkadaşın mesajları tuhaf tanıtım fragmanı gibiKızlar araştırdım hakikaten böyle bir silikon varmış
:) evet bende senin gibi düşünüyorum işi espriye vurdumVardır canım ben işin orasında değilim bu arkadaşın mesajları tuhaf tanıtım fragmanı gibi